Salariu de 10.000 de dolari pe lună, pentru un om al străzii. Cine este sportivul decis să schimbe destine

3 săptămâni in urmă 10

  • Liga Națională de Baschet: Timișoara - Craiova, joi, 17:30, Digi Sport 2

  • Fotbal Club: Mircea Lucescu, invitatul zilei, joi, 19:30, Digi Sport 1

Tevin Farmer este fost campion mondial la IBF, categoria super-pană, fiind neînvins timp de opt ani, din 2012 până în  ianuarie 2020. Atunci, Farmer era învins de conaționalul  său Joseph Diaz la decizie, iar din acel moment nu a mai urcat în ring.

Tevin Farmer a angajat un om al străzii, pe un salariu de 10.000 de dolari pe lună!

Chiar dacă este retras din activitate, Farmer nu se plictisește. Găsește tot timpul modalități de a-și umple timpul, prin afacerile sale.  Acesta a recunoscut că, în urmă cu câteva zile, a angajat un bărbat fără adăpost, căruia i-a oferit un salariu impresionant, de 10.000 de dolari pe lună. 

Am întâlnit un tip fără adăpost astăzi. Era atât de frig.. L-am luat în magazin, i-am cumpărat tot ce avea nevoie. I-am plătit chiria la un hotel timp de două săptămâni. L-am angajat să lucreze la mine, câștigând peste 10.000 de dolari pe lună. Inima mea este extrem de plină. Nu l-am putut vedea în frig, fără nimic. Scopul meu este să schimb o viață pe an. Nu există nimic mai măreț decât să ajuți pe cineva, să-i schimbi viața”, a scris Tevin Farmer, pe contul personal de Twitter.

Tevin Farmer a declarat că nu va oferi niciun detaliu referitor la identitatea bărbatului, dar a dezvăluit ce rol va avea acesta în viziunea sa.

”Pentru toți cei care vă întrebați cum de va câștiga atât de mulțiu bani: din fericire are un permis de conducere A și dețin o companie de transporturi”, a adăugat fostul campion IBF.

În 2017, a devenit campion IBF după ce adversarul său, japonezul Kenichi Ogawa a picat un test anti-drog. 

Galerie Foto

Etichete: tevin farmer , campion ibf

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă