Salarii la Inmedio în România. Câți bani oferă angajatorii polonezi

3 săptămâni in urmă 5

Inmedio este cel mai cunoscut brand din portofoliul Lagardere Travel Retail din România. La hypermarketul Inmedio se găsesc cărți, cea mai variată gamă de accesorii, cadouri, snacks și răcoritoare. Pe lângă acestea la Inmedio se găsesc servicii ca reîncărcare electronică, transfer de bani prin Westaco, plata facturilor, LOTO și ridicarea biletelor cumpărate de pe bilete.ro. Iată ce salarii sunt la Inmedio în România.

Ce salarii sunt la Inmedio în România

Fiecare magazin Inmedio are propriul antreprenor (un fel de sistem de franciza) ceea ce duce la diferențe salariale și diferențe de program.

În general la Inmedio un angajat lucrează o zi da, una nu. În funcție de locația în care se află, care poate fi centru comercial sau mall, o tură poate să dureze între 10 și 12 ore sau chiar ai mult.

Ce salarii sunt la Inmedio – cuantumul salariilor

Cea mai mare parte a salariilor de la Inmedio depășesc cu cu puțin salariul minim pe economie. În funcție de vânzările care au loc în fiecare lună, precum și de strategia antreprenorului, acestea pot crește ușor.

La salariu mai pot contribui concursurile organizate la nivel național în cadrul cărora se oferă premii în obiecte sau bani, precum și unele bonusuri. Potrivit forum-ului undelucrăm.ro, mediul de lucru ar fi unul stresant, însă un rol important îl au colegii sau antreprenorii.

Ce salarii sunt la Inmedio – condiții de muncă

Angajații sunt răspunzători de marfă și de produsele din magazin. Fiecare greșeală pe care aceștia o săvârșesc le poate imputa din salariu. Nu există în mod direct opțiuni de avansare. Cei care vor să se angajeze la un magazin Inmedio, o pot face atunci când se deschide un nou magazin. O altă posibilitate de a candida pentru un post în cadrul acestui magazin este reprezentată de faptul că un magazin poate rămâne fără antreprenor.

Salariile angajaților de la Inmedio România diferă în funcție de job-ul ocupat, dar și de vechimea angajatului. Iată ce salarii au angajații de la Inmedio, potrivit celor de la undelucrăm.ro.

Salarii la Inmedio – Agent vânzări

Un angajat la Inmedio din București, pe postul de Agent vânzări, care are un program full-time și experiență în domeniu de 2 ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 2.000 lei.

Printre joburile care se pot ocupa în cadrul unui magazin Inmedio, se numără:

Lucrător comercial

Agent vânzări polivalent

Gestionar.

Ce salarii sunt la Inmedio – casier/ă

Potrivit site-ului ro.joblee.org, în cursul acestei luni, un magazin Inmedio din Timișoara, angaja casier/ă. Printre beneficiile de care dispunea acest job, se numărau:

program 2 zile lucrătoare 2 zile libere salariu atractiv fix, la care se adaugă tichete de masă bonusuri lucrul în ture mediu de lucru plăcut.

Ce salarii sunt la Inmedio – locații

Magazinele Inmedio sunt prezente în mai multe orașe din România, în unele orașe având chiar mai multe locații. Printre acestea se numără:

Galeriile Comerciale din cadrul Hipermarketurilor:

Auchan Cora Carrefour Kaufland.

Mall-uri din marile orașe precum :

Afi Palace Iulius Mall Sun Plaza

Business Park-uri din București precum:

Iride America House Victoria Park.

Ce salarii sunt la Inmedio – îndatoririle candidaților

Printre atribuțiile angajailor de la Inmedio se regăsesc următoarele:

promovarea și comercializarea produselor care se află în interiorul magazinului respectarea procedurilor care sunt legate de procesul de vânzare promovarea produselor participarea intensă și activă la realizarea obiectivelor calificative dar și calitative ale magazinului participarea la atingerea targetului de vânzări participarea la inventarele ce se vor întreprinde în locația magazinului.

The post Salarii la Inmedio în România. Câți bani oferă angajatorii polonezi appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă