Salah, în conflict cu șefii lui Liverpool! Vrea salariu mai mare ca al lui Ronaldo și amenință că pleacă

1 lună in urmă 24

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Fotbalistul egiptean a fost unul dintre cei mai importanți jucători din echipa lui Jurgen Klopp, în special datorită golurilor și impactului pe care l-a avut pentru ofensiva formației care a reușit să câștige atât Premier League, în 2020, cât și Champions League, în 2019.

Salah vrea un salariu record pentru Premier League

Fotbalistul ofensiv care este recunoscut pentru modestia de care dă dovadă în viața de zi cu zi nu pare că ar vrea să fie la fel de "umil" și în negocierile pe care le poartă cu șefii lui Liverpool pentru un nou contract.

Conform The Mirror, citat de talksport.com, Salah câștigă în prezent aproximativ 200.000 de lire pentru săptămână, dar ar vrea să aibă o creștere salarială consistentă pentru a rămâne la Liverpool.

Sursa menționată vorbește de o sumă de 500.000 de lire pe săptămână pe care agenții lui Salah au avansat-o la negocieri, dar conducerea lui Liverpool pare hotărâtă să nu plăteasca un asemenea salariu, indiferent de numele fotbalistului.

Cristiano Ronaldo primește aproximativ 500.000 de lire pe săptămână de la Manchester United

Fotbalistul portughez care a fost protagonistul unui transfer spectaculos în ultimele zile ale perioadei de transferuri nu o să "facă foamea" odată cu revenirea la Manchester United. Conform presei din Anglia, Ronaldo urmează să aibă cel mai mare salariu din Premier League, aproximativ 500.000 de lire pe săptămână.

Totuși, pentru Manchester United afacerea Ronaldo este deja un succes, în ciuda faptului că atacantul nu a apucat să joace încă vreun meci oficial. Vânzările de tricouri au depășit orice record, iar dacă ritmul continuă să fie același, profitul din punct de vedere financiar de pe urma revenirii lui Ronaldo va fi garantat.

Dacă negocierile dintre Mohamaed Salah și Liverpool se vor definitiva, egipteanul ar putea să-l întreacă pe portughez în ceea ce privește veniturile încasate din salariu.

Etichete: premier league , contract , ronaldo , salariu , mohamed salah liverpool
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă