Șahtior Karagandy, în continuare un coșmar pentru FCSB: „S-au învoit să vină la meci! N-am mai trăit așa ceva!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 30

Rușinea trăită de FCSB în fața celor de la Șahtior Karagandy nu va fi uitată prea curând! Invitat la ProSport Live, Cristi Daminuță nu și-a putut imagina că roș-albaștrii pot fi eliminați din Europa de o formație atât de modestă.

Cristi Daminuță condamnă și el implicarea lui Gigi Becali în tactica echipei, dar nu-i iartă nici pe jucătorii lui Dinu Todoran după marea rușine de la Erevan.

FCSB a fost eliminată din preliminariile Conference League după ce a fost învinsă de Şahtior Karagandî cu scorul de 1-2 (3-5, după loviturile de departajare). În tur, roș-albaștrii s-au impus cu 1-0 pe Arena Națională.

Cristi Daminuță o pune la zid pe FCSB: „Nu este posibil să te bată jucători care s-au învoit să vină la meci”

Crescut la Timișoara și ajuns la vârsta de 31 de ani, Daminuță a trecut pe la Inter, Modena, Dinamo sau AC Milan, dar n-a mai trăit o astfel de umilință.

„Este un subiect sensibil, dar în opinia mea cine vine antrenor la FCSB trebuie să-și asume anumite lucruri, să se consulte cu patronul, este jucăria lui. Sub nicio formă nu este normal ce se întâmplă și se vede în jocul, dar și în rezultatele echipei! Am 31 de ani, dar n-am trăit așa o mare dezamăgire. Nu este posibil să te bată niște jucători care s-au învoit să vină la meci de la te miri ce job-uri aveau. Nu poți să emiți pretenții cu o bancă atât de tânără”, a spus Cristi Daminuță, la ProSport Live.

„Țin cu această echipă din 1974, dar o astfel de umilință nu țin minte să fi îndurat”. „Sunt stelist de 50 de ani asa rusine nu am pățit. Numai din cauza unui nenorocit de patron”, au fost o parte dintre reacțiile dure ale fanilor echipei lui Dinu Todoran.

The post Șahtior Karagandy, în continuare un coșmar pentru FCSB: „S-au învoit să vină la meci! N-am mai trăit așa ceva!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă