Șah la „regină”! Ioan Becali mută în conflictul cu Anamaria Prodan: ce se întâmplă cu procesul intentat lui Dennis Man

1 lună in urmă 15

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021, 19:57 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 20:09

Ioan Becali, omul care a intermediat transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, îl liniștește pe fotbalist, după ce Anamaria Prodan a hotărât să-l acționeze în instanță

Războiul ascuțit dintre Giovanni Becali și Anamaria Prodan continuă, la două luni după ce Dennis Man s-a transferat la Parma. Vărul lui Gigi Becali spune că Dennis Man va fi apărat de o armată de avocați în procesul pe care Anamaria Prodan i l-a intentat.

„Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Realitatea Sportivă

Anamaria s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Giovanni Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul lui Man, apoi a realizat că și Man hotărâse să fie alături de verii Ioan și Victor. Și l-a jignit în direct: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea".

 zvonuri despre infidelități + „Reghe nu plătește femei, el e unicat”

declarații

Războiul dintre familia Becali și Anamaria Prodan ajunge la un alt nivel: zvonuri despre infidelități + „Reghe nu plătește femei, el e unicat”

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta), fotbalist care activează în prezent la Parma, Serie A. Agentul cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de impresariere!

Anamaria Prodan își cere drepturile la Tribunalul Ilfov. Vrea să se răzbune pe Man în justiție pentru ratarea „afacerii Parma”. Astfel, agentul cere să fie despăgubit pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul.

La GSP Live, în luna februarie, Ana anunțase că avea să se judece cu Dennis, fără a pronunța sume: „Contractul conține o clauză de reziliere valabilă «în oglindă»: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!". În public, ea a susținut o altă valoare a clauzei, de 500.000 de euro, mai mare cu 150.000 € decât ar fi suma reală.

VIDEO Victor Becali despre forma slabă a lui Octavian Popescu: „Nu este o tragedie! Trebuie să vedem calitățile lui!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Răzvan Lucescu, tranșant în disputa dintre FCSB și CSA: „Asta e Steaua! Punct”

Playtech: ȘOCANT! Florin Ristei, derapaj GRAV la adresa Ramonei Olaru la Neatza. Răzvan Simion a intervenit prompt


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă