Sacrificiul suprem al unei adolescente. Larisa a murit la doar 15 ani, după ce a sărit într-un canal de colectare să-și salveze frățiorul

1 lună in urmă 28

Tragedie într-o comună din Satu Mare. O adolescentă a murit, după ce a sărit într-un canal de colectare a apelor pentru a-și salva fratele în vârstă de 6 ani. Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 19.00. Minorul a fost salvat de o altă persoană aflată în zonă.

Larisa a murit la doar 15 ani, după ce a sărit într-un canal de colectare să-și salveze frățiorul

Larisa a murit la doar 15 ani, după ce a sărit într-un canal de colectare să-și salveze frățiorul

Facebook

Cei doi frați mergeau cu mâncare pentru tatăl lor, care se afla cu animalele la păscut. La un moment dat, băiețelul a căzut în canal, iar adolescenta de 15 ani a sărit să-l salveze. Din păcate, Larisa s-a înecat. Frățiorul său a fost salvat de o persoană ajunsă în zonă, alertată de țipetele copiilor, scrie PresaSM.

Copilul de 6 ani a fost transportat la spital, unde se află în stare stabilă. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului, minute în șir, adolescenta nu a mai putut fi salvată.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”

1

Un bărbat din Cluj s-a filmat într-un live pe Facebook, în timp ce oferea 10.000 de lei, pentru a fi dus în Germania să-şi omoare fosta iubită, dar şi pe noul său iubit. În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă