‘’Sacrificiul’’, sezonul 2: Diva pune la cale un plan malefic! Ce promisiune face într-un monolog de senzație, în fața oglinzii

2 months ago 6

Joi, 17 Septembrie 2020, 17:16 Actualizat Joi, 17 Septembrie 2020, 18:52

Se fac noi strategii periculoase în serialul ’’Sacrificiul’’. În episodul cu numărul 30, povestea controversată dintre Diva, Boby și mama surogat, ia o turnură neașteptată.

Se fac noi strategii periculoase în serialul ’’Sacrificiul’’. În episodul cu numărul 30, povestea controversată dintre Diva, Boby și mama surogat, ia o turnură neașteptată.

Diva rămâne un personaj consecvent, însă, de data aceasta, abordează lucrurile într-o manieră puțin diferită. Își însușește rolul de pretinsă prietenă în fața țintelor sale principale: Irina și Boby. Într-un monolog ce aduce aminte de basmul Albei-ca-zăpada, Diva își amintește încă o dată cât este de valoroasă, puternică și ambițioasă, încurajându-se să-și continue planul:’’Cât de frumoasă ești! Nimeni nu se compară cu tine! (...) Nu e decât o fătucă inocentă, iar eu nu sunt inocentă deloc...’’

Pericolul stă la pândă și în cazul relației dintre Amza și Maria. Victor se pune în calea fericirii lor și ar fi capabil să facă un lucru de care cei doi se tem cel mai tare: să refuze semnarea actelor de divorț.

Cuvântul ’’pericol’’ însoțește și firul destinului ce îi este scris lui Ștefan. Soarta lui atârnă de un fir de ață, iar Eva este hotărâtă să nu se mai întoarcă la el niciodată. Cel mai afectat de această situație este Andrei, care primește vestea cutremurătoare că tatăl său este suspect de cancer, iar de atunci începe conflictul lui interior. Numai soția sa este acolo să îl liniștească.

Serialul ‘’Sacrificiul’’ se vede în fiecare miercuri, după Chefi la cuțite, de la 22:30, la Antena 1.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools