Sabău îi dă un sfat lui Florinel Coman: „Prietena ta trebuie să înțeleagă”

2 luni in urmă 1

CONTEXT: Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”. În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Ioan Ovidiu Sabău a analizat situația în care se află Florinel Coman, iar fostul campion cu Dinamo și Rapid este de părere că prietena sa ar trebui să înțeleagă că l-ar putea ajuta și sfătui pe jucător, care se află într-un moment delicat din cariera sa.

Ioan Ovidiu Sabău: „Partenerul trebuie să înțeleagă că trebuie să faci sacrificii”

„A greşit, trebuie ajutat, trebuie să înţeleagă că trebuie să fie mai responsabil şi el la astfel de lucruri. Nu-l văd un tip atât de matur, atât de echilibrat, la vârsta lui. Atunci e foarte uşor să fie influenţat. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte înţelepţi, foarte buni.

Partenerul de viaţă, prietena pe care o ai, trebuie să te înţeleagă. Să-şi dorească ca tu să faci performanţă, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuţi, să înţeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poţi să amesteci lucrurile”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea Fotbal Look.

Ioan Ovidiu Sabău: „Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera”

„A greşit, trebuie ajutat. Trebuie să înţeleagă şi el că ce a făcut nu e bine. E o victimă pentru că anturajul în care se află, nu îl văd atât de matur la vârsta lui. E influenţat foarte uşor. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte buni. E cunoscut, are bani, îl ştie lumea.

Ceilalţi din echipă trebuie să vorbească cu el. Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera. Clubul trebuie să îl ajute. Sper să fie atât de matur încât să tragă anumite concluzii de aici şi să nu uite. Trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi, să nu facă aşa ceva” a mai spus Sabău pentru sursa citată.

Florinel Coman, vacanță la munte

Florinel Coman încearcă să uite de scandalul în urma căruia s-a ales cu dosar penal. Fotbalistul prins de polițiști gonind peste limita legală de viteză, fără permis de conducere valid, s-a refugiat pentru câteva zile pe Valea Prahovei, alături de iubita lui, Ioana Timofeciuc.

VIDEO. Andrei Prepeliță despre inconștiența lui Florinel Coman

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Continuă scandalul din Cupa României! Sugerează că a arbitrat la comanda patronului: „Priviți imaginile. E ca și cum arbitrul ar fi avut o altă Sarcină”Mărțișor exploziv pentru Dinamo » Luna martie poate fi decisivă pentru „câinii roșii”

Ce plan diabolic ar fi avut soţia ucigașului de la Onești. Detalii odioase au ieșit la iveală!

Libertatea

Playtech: BREAKING: Cum arată ACUM medicul Cătălin Denciu, eroul de la Piatra Neamţ, după ce a fost rănit în incendiu. Imagine din Belgia cu el
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă