"Să vină banii la băieţi!" Voluntariul lui Ciobotariu scrie istorie în Liga 1

6 zile in urmă 13

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Este o clasare istorică pentru echipa înfiinţată în 2010, cea mai bună pentru echipa ilfoveană după ce a trecut jumătate de campionat plus o etapă.

600 de euro a fost prima promisă jucătorilor la meciul Voluntari-Dinamo

Trupa antrenată de Liviu Ciobotariu (50 de ani) are un traseu spectaculos în acest sezon după ce lumea fotbalului era obişnuită altfel. În prima parte a sezoanelor echipa era jos, apoi se făceau transferuri costisitoare şi echipa se salva, de două ori la baraj, de la retrogradare.

Conducerea Voluntariului răsplăteşte însă fiecare victorie a echipei, ceea ce înseamnă mult în ziua de azi pentru situaţia financiară a fotbalului românesc.

Pentru victoria cu Dinamo, fiecare jucător va fi răsplătit cu 600 de euro. Nu este o sumă mare în comparaţie cu miile de euro care se ofereau drept recompensă în urmă cu 10-15 ani, dar majoritatea echipelor de la noi nu dau şi prime. În plus, la unele o problemă majoră este achitarea cu mare întârziere a salariilor.

De altfel, plata banilor la timp a fost evidenţiată şi de Gabi Tamaş (38 de ani), liderul vestiarului de la Voluntari, care a răspuns sec la întrebarea "care este secretul din acest an al tău şi al Voluntariului": "banii la zi".

Galerie Foto

Rezumat video Voluntari-Dinamo 2-1

Etichete: video voluntari dinamo , ion gheorghe , prime voluntari , liviu ciobotariu voluntari

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă