”Să țină telefonul în buzunar, e mai simplu”. Toni Petrea, ironizat după revenirea la FCSB

2 săptămâni in urmă 17

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Suporterii de la FCSB consideră că, odată cu instalarea lui Toni Petrea, Gigi Becali va avea din nou control total la echipă, motiv pentru care, prin vocea liderului Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, l-au ironizat pe antrenor.

Toni Petrea, ironizat după revenirea la FCSB

Gheorghe Mustață l-a sfătuit pe Toni Petrea să ”țină telefonul în buzunar” pentru a primi mai ușor eventuale ordine de la Gigi Becali.

Îi recomand ceva domnului Petrea, să nu mai țină telefonul pe bancă, să-l țină în buzunar. E mai simplu”, a declarat Gheorghe Mustață, la Prosport Live.

Liderul galeriei FCSB-ului a transmis că nu mai crede că echipa se poate lupta cu șanse reale la câștigarea campionatului.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Șanse? Din punctul meu de vedere, ne batem cu Botoșaniul la locul trei. Să vedem. Dacă băieții ăștia vor să arate că sunt fotbaliști, da, poți lua campionatul, dar, dacă primești din partea cealaltă telefon...”, a spus Gheorghe Mustață.

FCSB, opt puncte în spatele liderului CFR Cluj

La finalul turului sezonului regular, FCSB este pe locul doi în Liga 1, cu 31 de puncte, opt mai puțin decât liderul CFR Cluj.

În runda a 16-a, la primul meci de la revenirea lui Toni Petrea, FCSB va juca pe teren propriu împotriva lui FC Botoșani, partidă programată pe 21 noiembrie, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: gheorghe mustata , toni petrea , antrenor fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă