"Să-ți ceară copiii o ciocolată, iar tu să te împrumuți? Să nu dispară clubul". Dunărea Călărași are probleme grave

3 săptămâni in urmă 1

WTA Miami: Sorana Cîrstea - Katrina Scott, marți, 19:00, Digi Sport 2

Liga 2: U Craiova 1948 - Farul Constanța, marți, 19:30, Digi Sport 1

Gravitatea situației a fost recunoscută de Ionel Ganea, directorul tehnic al echipei.

Ionel Ganea: "Să-ți ceară copiii o ciocolată și tu să mergi să te împrumuți?"

"Nu e o situație prea plăcută. S-au făcut niște promisiuni care nu sunt onorate. Jucătorii sunt neplătiți de 3 luni și merg pe a patra. Probabil și la ultimul meci s-a văzut că sunt afectați.

Să ai copii și familie și să nu primești bani e foarte rușinos și foarte greu. Să ai copii și să-ți ceară o ciocolată și tu să mergi să te împrumuți?

Nu se diminuează șansele, dar sper că «Profesorul» Pustai să reușească să-i mențină concentrați. Problema este să nu dispară și clubul ăsta. Dacă era o lună întârziere poate că echipa era fără griji acum" a spus Ionel Ganea, potrivit Liga2.ro.

Dunărea Călărași luptă pentru play-off, însă și alte 10 echipe au șanse

Problemele financiare de la Dunărea Călărași s-au văzut și pe teren, în ultima etapă, când echipa lui Cristi Pustai a fost surclasată de Rapid cu 4-0.

Situația a fost recunoscută și de Cristi Pustai.

"Imediat se împlinesc patru luni. E foarte greu. Deci noi nu am luat salariul pe decembrie. E cumva să ții jucătorii… Asta mă gândesc, ce să le spun. Mai sunt câteva zile și să văd ce le mai spun săptămâna asta și pe urmă se trage linie", a spus Cristian Pustai.

Pentru a fi sigură de play-off, Dunărea Călărași trebuie să învingă liderul Viitorul Pandurii Tg. Jiu în ultima etapă a sezonului regulat.

Etichete: cristi pustai , ionel ganea , dunarea calarasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă