"Să tacă Gigi? Asta e cea mai bună glumă!" Fostul patron din Liga 1 care nu crede deloc în noua abordare a lui Becali

2 luni in urmă 41

  • Liga 2: Metaloglobus - Hermannstadt, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Dacă Mihai Stoica își va relua neoficial rolul de manager general, Gigi Becali va renunța să mai facă schimbări în locul antrenorului. Mai mult, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a dezvăluit că latifundiarul din Pipera nu va mai face declarații depre jucătorii sau antrenorul echipei sale.

Adrian Porumboiu este convins că Gigi Becali nu va renunța la viața publică

Cu toate acestea, nu toată lumea este convinsă că patronul roș-albaștrilor se va putea abține de la obișnuitele comentarii. Unul dintre cei care cred că Gigi Becali nu va renunța la obiceiul său este Adrian Porumboiu, fostul finanțator al lui FC Vaslui.

"Să tacă Gigi? Asta e cea mai bună glumă! Îl vedeţi pe Gigi să se retragă!? Nu poate! I-a intrat în sânge. Nu o să tacă! În niciun caz. Dar e bine că spune asta", a declarat Porumboiu pentru Sport.ro.

Gheorghe Mustață crede că Gigi Becali nu va mai interveni din nou peste antrenor

Mulți oameni de fotbal consideră că unul dintre motivele principale pentru insuccesul roș-albaștrilor este faptul că Gigi Becali intervenea des peste antrenorul principal, Dinu Todoran. Latifundiarul din Pipera a explicat că nu va mai face acest lucru și cu Edi Iordănescu, lucru afirmat și de liderul Peluzei Nord.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

"Toți ne-am dorit acest lucru. I-am transmis lui Edi toată susținerea noastră, indiferent de ce se va întâmpla. Edi e un băiat de mare caracter și nu cred că va accepta multe lucruri, adică schimbări sau alte chestii. E foarte bine. Din câte am înțeles va avea toată puterea timp de 9 luni. Din ce știu, Gigi Becali se retrage din viața publică. 100% nu o să mai auziți declarații de la el. Îl lasă pe Edi să-și facă treaba", a mai adăugat Mustață.

Etichete: adrian porumboiu , edi iordanescu , gigi becali , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă