Să asculți și să nu crezi! OIandezul Ryan Babel s-a făcut rapper și își lansează propriul videoclip muzical

1 lună in urmă 19

Internaționalul batav Ryan Babel, fost jucător la FC Liverpool, a devenit rapper și își va lansa, în scurt timp, primul videoclip muzical propriu.

Babel se îndreaptă spre a scrie piese muzicale alături de cariera sa din fotbal.

Fanii jucătorului se întreabă acum dacă melodia lui este cu adevărat valoroasă din punct de vedere muzical sau este doar un moft al jucătorului.

Ryan Babel a lansat un videoclip muzical pe canalul său de YouTube! Este rapper și compozitor

Fostul atacant al „cormoranilor” Ryan Babel, acum în vârstă de 34 de ani, apare doar la începutul videoclipului în care este prezentată melodia.

În schimb, artista muzicală Selma Omari este cea care se sincronizează cu vocea pe versurile internaționalului olandez.

Melodia intitulată „Young Champ” și interpretată în limba olandeză a primit o serie reacții contradictorii din partea fanilor.

Olandezul Ryan Babel s-ar putea să se afle la apusul perioadei sale de jucător profesionist, dar fosta extremă de la Liverpool pare că s-a îndreptat deja spre o nouă carieră, de data aceasta muzicală, după ce și-a lansat propria piesă.

E piesa lui, dar o cântă o solistă celebră în Olanda

Vedeta de la Galatasaray, în vârstă de 34 de ani, a lansat o piesă rap numită „Young Champ”, care beneficiază de un videoclip muzical postat pe canalul său de YouTube.

Deși internaționalul olandez este cel care figurează ca artistul interpret al melodiei, el apare doar la debutul videoclipului, înainte  ca piesa să înceapă.

În schimb, Selma Omari este cea care se sincronizează cu versurile lui Babel, care sunt aproape în întregime în olandeză, în timpul clipului care are o durată de 3 minute și 46 de secunde.

În descrierea melodiei de pe YouTube se spune: „Ryan a decis să nu fie personajul principal al propriului videoclip muzical și, în schimb, a cerut artistului și modelului Selma Omari să revendice lumina reflectoarelor.

Cunoscută pentru piesele saleHet Spijt Me NietșiLose My Mind, Selma preia rolul unui adevărat tânăr campion în videoclip”.

Există câteva referințe la jocul de fotbal în acest videoclip, cea mai evidentă fiind secvența în care un tricou al celor de la Ajax este aruncat în aer.

Ryan Babel a jucat în 3 perioade distincte pentru echipa „lăncierilor” în cariera sa.

„Ryan nu își propune să se poziționeze ca un rapper pe piața muzicală de gen, dar dorește să-și spună povestea prin muzică, o alegere cu care videoclipul se aliniază foarte mult”, se specifică pe canalul său oficial de YouTube.

 

 

 

The post Să asculți și să nu crezi! OIandezul Ryan Babel s-a făcut rapper și își lansează propriul videoclip muzical appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă