S-au văzut din nou artificii în „Ștefan cel Mare”! Momentul nepotrivit în care fanii lui Dinamo au „aprins” cerul în timpul meciului cu Viitorul

1 lună in urmă 1

Suporterii lui Dinamo vor, cu orice preț, să își încurajeze echipa să câștige cât mai multe puncte. Astfel, în timpul meciului cu viitorul, înainte ca scorul să se facă 2-0 pentru formația constănțeană, suporterii au aprins din nou artificii.

Artificiile au fost aprinse în spatele Peluzei „Cătălin Hîldan” și i-au surprins pe cei 22 de jucători aflați pe teren.

Suporterii dinamoviști au încins din nou atmosfera în „Ștefan cel Mare” cu artificii

Spectacolul pirotehnic nu a durat mai mult de cinci secunde și a fost lansat fix înainte ca George Ganea să aducă scorul pe tabelă la 2-0 pentru Viitorul. Golul a venit în urma unui penalty acordat de arbitrul Adrian Cojocaru pentru constănțeni, după ce Jo Santos a fost faultat în careu de Diego Fabbrini.

Ultima oară când fanii lui Dinamo au surprins cu artificii pe cerul cartierului bucureștean „Ștefan cel Mare” a fost la partida din Cupa României contra rivalei FCSB, câștigată de „câini” cu scorul de 1-0.

Atunci, la începutul meciului, a fost luminat de un foc de artificii spectaculos, care a furat privirile, preț de o secundă, tuturor oamenilor prezenți pe stadion.

La meciul cu FCSB, reporterii ProSport au aflat că o mașină de jandarmerie s-a dus spre locul în care au fost aprinse artificiile.

ECHIPELE DE START la Dinamo – Viitorul:

Dinamo: Eșanu – Radu, Ehmann, Bejan, Filip – Nepomuceno, Anton, Achim, Fabbrini – Morsay – Gueye
Rezerve: Kongshavn, Grigore, Răuță, Gol, Măgureanu, Bani, Borcea, Bordușanu, Giani Stere
Antrenor: Jerry Gane

Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu – Grădinaru, Ganea, Jo
Rezerve: Căbuz, Grameni, Babunski, Andronache, Pitu, Gaztanaga, Dănuleasa, Dussaut, Tsoumou
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Dinamo”, București
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi); Asistenți: Gheorghe Bogdan (Bucureşti) și Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

The post S-au văzut din nou artificii în „Ștefan cel Mare”! Momentul nepotrivit în care fanii lui Dinamo au „aprins” cerul în timpul meciului cu Viitorul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă