S-au tras focuri de armă în Constanța, după ce un șofer băut și fără permis nu a oprit la semnalele polițiștilor

2 luni in urmă 18

Poliţiştii din Constanța au tras opt focuri de armă sâmbătă dimineaţă, 7 august, pentru a opri o maşină care a refuzat să respecte semnalul oamenilor legii.

Polițiștii au descoperit că șoferul nu avea permis şi era şi băut, fiind dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 7.40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanţa au făcut semnalul de oprite pentru un şofer care se deplasa în municipiu.

`Întrucât acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţiştilor, refuzând să oprească, poliţiştii au plecat în urmarirea sa. Pentru a opri autoturismul, poliţiştii rutieri au tras opt focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia anvelopelor. Precizăm faptul că s-au înregistrat doar avarii la nivelul autoturismului, fără a exista victime omeneşti”, a transmis IPJ Constanţa.


Sursa citată menţionează că după ce maşina a fost oprită, cei doi ocupanţi au încercat să fugă, dar poliţiştii i-au prins în scurt timp. Anchetatorii au stabilit că la volan se afla un bărbat, de 37 de ani, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat).

El a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Citeste si:

Șofer băut și fără permis, implicat într-un grav accident de circulație. Două persoane au fost rănite

 "Am hotărât să fac tot ce pot pentru a schimba ceva în bine"

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă