S-au întâlnit, s-au cunoscut, iar acum se iubesc nebuneşte, deşi ea este cu 37 de ani mai în vârstă. Povestea celui mai nou cuplu monden din Statele Unite ale Americii

2 luni in urmă 41

Quran McCain şi Cheryl McGregor formează cel mai nou cuplu monden din Statele Unite ale Americii, asta deşi între cei doi este o diferenţă de vârstă de 37 de ani.

Cheryl are copii mai în vârstă decât iubitul ei şi chiar 17 nepoţi

Cheryl are copii mai în vârstă decât iubitul ei şi chiar 17 nepoţi

Quran McCain / SWNS via Daily Star

  • Cheryl are copii mai în vârstă decât iubitul ei, Quran, şi chiar 17 nepoţi.

Cei doi s-au întâlnit prima dată în 2012, în Georgia, într-o perioadă în care Quran, deşi avea doar 15 ani, lucra la un restaurant tip fast-food unde manager era chiar Chris, unul dintre copiii lui Cheryl.

Conform Daily Star, între Quran şi Cheryl nu a existat, iniţial, o atracţie. Abia anul trecut, când Quran a reîntâlnit-o pe Cheryl în magazinul în care aceasta lucra, spiritele au început să se încingă.

Cheryl era supărată că a postat un clip video, cu ea dansând, pe un celebru site de socializare şi primea comentarii negative, iar Quran s-a oferit să o ajute. Treptat, cei doi au devenit tot mai intimi şi astfel au început să formeze un cuplu. Ba chiar cei doi s-au şi logodit între timp şi nu ezită să recunoască faptul că au parte de momente de iubire extrem de intense şi chiar postează poze din intimitatea lor pe OnlyFans.

Quran şi Cheryl se laudă cu viaţa amoroasă pe care o au

Quran şi Cheryl au şi un cont pe TikTok unde au peste 826.000 de urmăritori şi aproape 13 milioane de like-uri. Întrebat despre relaţia sa cu Cheryl, Quran spune că "cea mai mare eroare este ca lumea să creadă că am un interes să ajungem să mă treacă în testamentul ei. Deşi există o diferenţă de vârstă, nu ne gândim niciodată la ea pentru că Cheryl este tânără la nivel de spirit, suflet şi inima".

Cheryl, care are copii mai mari, ca vârstă, decât Quran şi are şi nu mai puţin de 17 nepoţi, susţine că "totul este diferit de ceea ce am trăit până acum. Este incredibil. Îmi oferă atât de multă compasiune şi înţelegere. Nu aş fi putut avea o astfel de relaţie cu nimeni altcineva. Este foarte pasional şi n-am mai întâlnit atâta pasiune la altcineva".

Cei doi spun despre viaţa lor amoroasă că "este incredibilă şi devine din ce în ce mai bună".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă