S-au închis școlile în Chiajna! Rata de infectare a trecut de șase persoane la mia de locuitori - Când intră în vigoare măsura

1 lună in urmă 1

Școli închise în ChiajnaȘcoli închise în Chiajna

Luni se închid școlile în Ilfov. Măsura a fost luată după ce rata de infectare a trecut de șase persoane la mia de locuitori.

DUMINICĂ, 14 MARTIE 2021, 21:49

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

Autoritățile din județul Ilfov au decis să suspende activitatea didactică care presupune prezență fizică a elevilor în unitățile de învățământ din localitatea Chiajna.

Instituția Prefectului – Județul Ilfov anunță că duminică a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată o hotărâre privind adoptarea modificării scenariului de funcționare pentru unitățile de învățământ din localitatea Chiajna.

„Conform Hotărârii CJSU Ilfov nr. 26/14.03.2021, începând cu data de 15.03.2021, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezență fizică la nivelul unităților de învățământ din localitatea Chiajna, ca urmare a depășirii ratei de incidență de 6/1000 locuitori. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ se va desfășura online”, aceasta  este decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov.

Accesează pagina Realitatea.NET Coronavirus pentru informații LIVE - VEZI AICI bilanțul Covid.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă