S-au aflat salariile vedetelor de la FC Liverpool! Mohamed Salah câștigă dublu față de Sadio Mane și de 7 ori mai mult decât Joe Gomez!

2 luni in urmă 4

Presa din Anglia a dezvăluit care sunt salariile vedetelor de la FC Livepool, diferențele între fotbaliști fiind semnificative.

Mohamed Salah este cel mai bine plătit jucător din lotul campioanei Premier League.

Liverpool încearcă tot ce este posibil pentru a nu-l pierde pe Mohamed Salah și l-a făcut pe egiptean cel mai bine plătit fotbalist al lui Jurgen Klopp

Vârful african Mohamed Salah a declarat recent că nu ar refuza o ofertă de transfer venită din partea granzilor din La Liga, Real Madrid și FC Barcelona.

Presa din Anglia a dezvăluit care sunt salariile fotbaliștilor de la FC Liverpool, în contextul în care Mohamed Salah este ademenit cu un venit de peste 20 de milioane de euro de Real și Barca.

Astfel, Salah, 28 de ani, are acum la Liverpool un salariu stagional de 11,5 milioane de euro și un contract până în 2023. Aceasta înseamnă că starul de pe Anfield mai are de primit încă 27 de milioane de euro din contractul cu „cormoranii”, dacă îl va duce la bun sfârșit.

Al doilea în clasamentul câștigurilor din lotul The Reds este noul star al lui Jurgen Klopp, transferat în vara trecută, Thiago Alcantara, care are un salariu de 11 milioane de euro pe an.

Roberto Firmino și stâlpul apărării Virgil van Dijk au fiecare câte 10,5 milioane de euro salariu la echipa lui Klopp, în timp ce căpitanul Jordan Henderson și veteranul James Milner au „doar” 8 milioane de euro pe sezon.

Sadio Mane, care poate fi considerat cel puțin la fel de bun și de important ca Salah, are un salariu anual mult sub nivelul valorii sale: 5 milioane de euro.

În „subsolul” acestui clasament inedit îl găsim pe Joe Gomez, cu un salariu de 1,6 milioane de euro, de aproape 7 ori mai mic decât al lui Salah.

The post S-au aflat salariile vedetelor de la FC Liverpool! Mohamed Salah câștigă dublu față de Sadio Mane și de 7 ori mai mult decât Joe Gomez! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă