"S-a văzut lipsa lui Man. M-a surprins această cădere". FCSB, sub lupa lui Anghel Iordănescu: "A spulberat multe echipe"

2 luni in urmă 3

UCL: PSG - Barcelona, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Liverpool - Leipzig, 22:00, miercuri, Digi Sport 2

O spune chiar Anghel Iordănescu, care e convins că pierderea golgheterului i-a făcut pe cei de la FCSB să se cam chinuie.

"În momentul de față, FCSB are o pleiadă de jucători foarte tineri și foarte talentați și trebuie să recunoaștem că sunt și foarte pregătiți. Pe mine m-a surprins această cădere a lor în ultima perioadă, dar nu cu mult timp în urmă demonstrau că fac un joc foarte bun din toate punctele de vedere, și fizic, și forță și tactic, și mental.

Cu acești jucători tineri a zdrobit multe echipe valoroase. În ultima perioadă a avut această cădere și sper să nu greșesc, dar după plecarea lui Man s-a văzut lipsa lui. Chiar dacă plecarea lui Man a fost corelată și cu accidentarea lui Coman. Acestea au dus la această cădere", a explicat Anghel Iordănescu la Liga Digi Sport.

FCSB, 5 victorii și 3 înfrângeri de la plecarea lui Dennis Man

De la plecarea lui Dennis Man la Parma, FCSB a jucat 8 meciuri oficiale: 5 victorii și 3 înfrângeri (una în Cupă, cu Dinamo). În toate aceste 8 meciuri, FCSB a înscris 8 goluri.

Înainte de transferul la Parma, Dennis Man era golgheterul din Liga 1, cu 14 goluri în 18 etape.

Între timp, acesta a fost depășit de Florin Tănase, care a înscris 17 goluri pentru FCSB, care rămâne lider, la egalitate cu CFR Cluj.

Dennis Man a fost vândut de la FCSB la Parma, unde a fost prezentat oficial pe 29 ianuarie. Italienii au plătit 13 milioane de euro, cea mai mare sumă pentru care a plecat vreodată un fotbalist din Liga 1.

Etichete: anghel iordanescu , fcsb , dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă