S-a terminat! Kylian Mbappe lasă PSG pentru Real Madrid: ”S-a hotărât deja!”

1 lună in urmă 24

  • Cupa României: Baia Mare - Universitatea Craiova, miercuri, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: West Ham - Manchester City, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Mbappe a vorbit despre acest aspect și în vară, când a lăsat să se înțeleagă că își dorește să se transfere la Real Madrid.

S-a terminat! Kylian Mbappe lasă PSG pentru Real Madrid: ”S-a hotărât deja!”

Parizienii i-au propus lui Mbappe mai multe oferte de prelungire, dar fotbalistul le-a refuzat pe toate. Totuși, mama jucătorului de la PSG a dat toate calculele peste cap atunci când a declarat că jucătorul i-a spus că s-a decis să rămână la formația de pe Parc des Princes.

Se pare totuși că jucătorul francez s-a decis și nimic nu îl mai poate întoarce din drum. Jurnalistul Gianluca Di Marzio a dezvăluit că Kylian Mbappe va evolua pentru Real Madrid din sezonul următor. Toate detaliile ar fi stabilite, iar jucătorul va semna contractul în luna februarie.

Mbappe a decis să urmeze altă cale. Nu este vorba despre bani sau despre a pleca de la PSG sau din Franța. Ideea este că el caută o altă provocare și vrea să joace la Real Madrid. Dorința lui este puternică, este greu să se răzgândească.

Pume în Los Angeles? Da. Urmărește Felina care a schimbat America în Digi Online și vezi cum se împarte orașul între oameni și felinele impunătoare. Azi, de la 21:00, pe Digi Animal World.

El are deja contractul pe masă la Real Madrid, dar nu poate semna până în februarie. Doar o surpriză incredibilă îl poate face pe Mbappe să revină asupra deciziei. S-a hotărât deja”, a declarat jurnalistul specializat în transferuri, Gianluca Di Marzio, citat de ParisFans.fr.

Mbappe i-a anunțat pe șeici că vrea să plece de la PSG

Starul fotbalului francez Kylian Mbappe a recunoscut în premieră, într-un interviu acordat postului de televiziune RMC Sport, că le-a cerut conducătorilor clubului Paris Saint-Germain să fie lăsat să plece la o altă echipă în această vară, însă s-a lovit de refuzul acestora.

"Am cerut să plec pentru că, din momentul în care nu am dorit să-mi prelungesc contractul, am vrut ca clubul să obţină o indemnizaţie de transfer pentru un înlocuitor de calitate. PSG este un club care mi-a oferit multe, am fost întotdeauna fericit în cei patru ani petrecuţi aici şi încă sunt", a declarat Mbappe, care a fost intervievat de fostul internaţional francez Jerome Rothen.

"Le-am spus că vreau să plec şi am făcut acest lucru încă de la sfârşitul lunii iulie. Personal, m-a deranjat faptul că s-a spus că am făcut acest lucru în ultima săptămână a lunii august. I-am anunţat destul de devreme pentru că am vrut ca toată lumea să iasă în câştig, să se facă o afacere bună şi să fim mulţumiţi cu toţii", a adăugat decarul lui PSG.

Etichete: real madrid , psg , paris saint germain , kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă