S-a terminat coșmarul! Ionuț Șerban a scăpat de Dinamo! La ce echipă a ajuns mijlocașul

2 săptămâni in urmă 13

S-a terminat coșmarul lui Ionuț Șerban (26 de ani) după opt ani petrecuți sub contract cu Dinamo București.

Ionuț Șerban a rămas liber de contract după ce clubul din „Ștefan cel Mare” a intrat în insolvență, iar mijlocașul care a fost „blocat” la Dinamo București timp de opt ani poate să semneze cu o altă echipă.

Ionuț Șerban a fost „blocat” la Dinamo timp de opt ani, toate acestea din cauza unei clauze conform căreia „câinii” trebuiau să plătească un milion de euro către Vasile Șiman dacă îl dădeau afară pe mijlocaș.

Ionuț Șerban a scăpat de Dinamo și semnează cu o echipă din Liga 2

După ce gruparea antrenată de Mircea Rednic a intrat în insolvență, mijlocașul central a rămas liber de contract și deja se antrenează cu Petrolul Ploiești, liderul din Liga 2, urmând ca antrenorul Nae Constantin să ia o decizie în ceea ce îl privește pe fotbalist în pauza competițională din iarnă, anunță Digisport.

Ionuț Șerban nu trece printr-o formă foarte bună în acest moment, toate acestea deoarece s-a operat în luna martie după o ruptură a ligamentului încrucișat de la genunchiul stâng, iar acum trage tare la antrenamentele Petrolului ca să fie 100% și să-l impresioneze pe Nae Constantin.

Petrolul Ploiești este lider în Liga 2

Petrolul Ploiești este lider în clasamentul Ligii 2, cu 36 de puncte adunate în 13 meciuri jucate în sezonul 2021 – 2022. Formația de pe „Ilie Oană” are 11 victorii consecutive și numai patru goluri primite în 13 runde.

„Avem un grup bun, conducători, staff-ul nostru, jucători, suporterii alături de noi necondiţionat, muncim bine şi asta se vede în rezultate. Sunt foarte mult și cu sufletul legat de echipa asta, cred că se vede, și staff-ul, în afară de Vali Bădoi suntem toți de acolo și simțim foarte mult legat de echipa asta, nu doar când ne intră salariul”, a spus Nae Constantin, în direct la Liga Digisport.

The post S-a terminat coșmarul! Ionuț Șerban a scăpat de Dinamo! La ce echipă a ajuns mijlocașul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă