S-a stabilit unde se va juca meciul de Fed Cup România - Italia. "Le așteptăm din nou acasă pe fetele extraordinare"

1 lună in urmă 1

UEL: Real Sociedad - Manchester United, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Benfica - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 1

Galerie Foto

"Federaţia Română de Tenis anunţă locul de desfăşurare a întâlnirii din Billie Jean King Cup by BNP Paribas (noul nume sub care se desfăşoară Fed Cup by BNP Paribas) dintre România şi Italia, din 16 şi 17 aprilie 2021, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale.

Astfel, pentru acest meci echipa României revine în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte importante întâlniri ale echipei noastre de Fed Cup, în 2016, cu Cehia şi Germania, în 2018, cu Canada şi Elveţia, şi, în 2020, cu Rusia", se arată pe site-ul citat.

Întâlnirea dintre România şi Italia a fost programată iniţial anul trecut, în perioada 17-18 aprilie 2020, dar a fost amânată în contextul pandemiei de COVID-19.

Echipa care va câştiga acest meci va juca în continuare în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup by BNP Paribas.

Emil Boc: "Le aşteptăm din nou acasă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de Fed Cup a României"

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că aşteaptă din nou să vadă meciuri memorabile ale echipei naţionale de tenis a României.

"Le aşteptăm din nou acasă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de Fed Cup a României. Va fi pentru a 6-a oară în ultimii 5 ani când găzduim această competiţie de nivel înalt, acum sub numele Billie Jean King Cup. Ne pregătim, aşadar, de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj şi sperăm să putem susţine naţionala cu toată forţa noastră chiar din tribune! Hai România!", a afirmat Boc.

Agerpres

Etichete: emil boc , cluj napoca , fed cup , romania italia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă