S-a stabilit cine arbitrează semifinalele Cupei României! Un central conduce ambele Craiove la interval de 4 zile | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 29

Marți și miercuri se joacă prima manșă a semifinalelor Cupei României, iar Comisia Centrală a Arbitrilor a desemnat deja cavalerii flueirului care vor conduce cele două partide.

Aceștia sunt Sebastian Colțescu, care nu mai e pe lista FIFA, și Andrei Chivulete, intrat de la începutului anului pe lista FIFA. Ultimul a condus sâmbătă în Liga 2 partida U. Craiova – ASU Poli Timișoara.

Semifinalele Cupei României, ediția 2020/2021, vor avea loc astfel: turul în perioada 13-14 aprilie, iar returul va fi în perioada 11-12 mai.

S-a stabilit cine arbitrează semifinalele Cupei României! Un central conduce ambele Craiove la interval de 4 zile

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României” şi, de asemenea, în conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020.

Astra Giurgiu – Dinamo, ora 19.00 – Sebastian Colțescu
Univ. Craiova – Viitorul Pandurii, ora 19.00 – Andrei Chivulete

În semifinalele Cupei României, ediția 2020-2021, s-au calificat trei formații din Liga 1, Dinamo, Astra și Universitatea Craiova, și una din Liga 2, Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur – retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur la tragerea la sorți din 16 martie.

Radu Petrescu arbitrează Supercupa României de joi, ora 19.00

Duelul dintre CFR Cluj și FCSB, care va decide câștigătoarea Supercupei României, va fi arbitrat de Radu Petrescu! Meciul va avea loc joi, de la ora 19:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Inițial, Supercupa României ar fi trebuit să se joace înaintea startului de campionat, însă, din cauza pandemiei, partida a fost mutată în primăvară. Meciul în care se vor întâlni campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României în sezonul trecut, FCSB, va avea loc joi, 15 aprilie, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

În actualul sezon, Radu Petrescu a arbitrat-o o singură dată pe FCSB. Însă, de cealaltă parte, „centralul” bucureștean a împărțit dreptatea în patru meciuri ale formației din Gruia, în sezonul curent.

The post S-a stabilit cine arbitrează semifinalele Cupei României! Un central conduce ambele Craiove la interval de 4 zile | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă