S-a stabilit când va începe demolarea stadionului Dinamo. Cât vor dura lucrările pentru noua arenă

1 lună in urmă 28

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al grupării Dinamo, a anunțat, joi, că demolarea stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare va începe în primăvară. Lucrările la noua arenă vor dura între 18 și 24 de luni, conform Companiei Naționale de Investiții, informează Gazeta Sporturilor.

Stadionul Dinamo, cu o capacitate de 15.032 de locuri, a fost inaugurat în 1952 și renovat o singură dată, în 2007.

„Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar în opinia dumnealui în primăvară vor intra buldozerele”, a declarat Răzvan Zăvăleanula Radio Dinamo.

„Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastră de a juca pe acest stadion care există, până în primăvară, iar în aceste zile avem diverse discuții să vedem unde ne putem muta”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Noua arenă va fi ridicată pe locul actualului teren principal din Complexul Sportiv Dinamo și ar urma să aibă în jur de 33.000 de locuri, conform Digi Sport.

În acest moment, conducerea echipei bucureștene caută deja stadion pe care „câinii” să joace până la finalizarea noii arene.

Lucrarea ar trebui atribuită până la finalul anului 2021, pentru ca din 2022 să înceapă ridicarea noii arene, anunță Gazeta Sporturilor.

CS Dinamo a publicat în decembrie 2020 și primele randări ale viitoarei arene din Ștefan cel Mare, care va beneficia de:

– propria parcare pentru publicul VIP, cu până la 200 locuri
– spații încăpătoare pentru echipe, cu patru vestiare, două săli de încălzire, spații pentru staff-ul tehnic, oficiali și organizatori
– o boxă generoasă pentru presă
– spații pentru publicul VIP, incluzând 12 loje, spațiu de ospitalitate de minimum 400 mp, separeuri și restaurant
– spații pentru spectatorii cu dizabilități
– tribunele vor fi integral acoperite, iar locurile vor avea o bună vizibilitate către teren

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă