S-a stabilit! Când începe continuare sezonului 5 al serialului Lucifer

1 lună in urmă 12

Serialul ”Lucifer” a avut un real succes încă de la debut, în 2016, și a lansat sezon după sezon până în august. Considerat cel mai bun serial al anului 2019, producătorii au decis să mai prelungească plăcerea audienței cu crearea unei noi etape. Urmează și continuarea poveștii din sezonul 5, ce va avea 8 episoade.

Când începe continuarea sezonului 5 al serialului Lucifer. Urmează și sezonul 6, care va fi ultimul

”Lucifer” este un serial american de televiziune dezvoltat de Tom Kapinos, care a avut premiera pe postul Fox în data de 25 ianuarie 2016. Acolo au fost lansate primele trei sezoane. Deși a atras publicul încă de la debut, producția a fost la un pas de a fi anulată. În anul 2018, Fox a anunțat că seria nu va mai continua, iar salvarea a venit de la Netflix. Platforma a cumpărat drepturile de producție și anul trecut a apărut și al patrulea sezon.

Cum reacția fanilor a fost incredibilă, nu putea să nu apară și un al cincilea. 21 august a fost ziua când pe Netflix au apărut primele 8 episoade din cele 16 pe care le are acest sezon. Doritorii au sperat și la o continuare. După îndelungi așteptări, un răspuns vag a venit chiar de la actorul principal, Tom Willis, care a mărturisit nu de mult că nu există încă o dată oficială, dar cu siguranță nu va mai dura mult. Astăzi, ziua este cunoscută, anume 28 mai 2021.

„Să sperăm că acestea vor fi lansate de Crăciun sau cel mai târziu la începutul anului viitor”, a declarat Ellis pentru un post de televiziune american.

Titlul fiecărui episod este deja cunoscut

Episodul 9: Family Dinner Episodul 10: Bloody Celestial Karaoke Jam Episodul 11: Resting Devil Face Episodul 12: Daniel Espinoza: Naked and Afraid Episodul 13: A Little Harmless Stalking Episodul 14: Nothing Lasts Forever Episodul 15: Is This Really How It’s Episodul 16: A Chance At a Happy Ending

Producătorii pregătesc sezonul 6

Echipa serialului a anunțat că este în pregătiri pentru cel de-al șaselea sezon, cu mențiunea că acesta va fi ultimul. „Diavolul ne-a pus să facem asta. Lucifer va reveni cu sezonul 6, care va fi și finalul”, au transmis reprezentanții printr-un comunicat oficial publicat pe Twitter.

The post S-a stabilit! Când începe continuare sezonului 5 al serialului Lucifer appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă