S-a săturat și pleacă! Ciprian Marica vrea să emigreze la Madrid! Ce se întâmplă cu afacerile pe care le are în România | EXCLUSIV

1 lună in urmă 26

Fostul mare atacant al echipei naționale și-a anunțat prietenii ca are de gând să se mute definitiv în Spania. Ciprian intenționează sa își vândă toate proprietățile din România și să păstreze doar acțiunile de la Farul și baza sportivă pe care o deține în Floreasca.

Ciprian Marica (35 de ani) a rămas cu gândul la perioada în care a jucat la Getafe. Viața de la Madrid l-a impresionat pe fostul mare atacant, iar acesta vrea acum să se întoarcă acolo. Definitiv! Sursele ProSport susțin că Ciprian s-a destănuit apropiaților că va părăsi România.

Acționarul minoritar de la Farul Constanța intenționează să își vândă toate proprietățile și să se stabilească la Madrid. Dintre bunurile pe care le deține, Ciprian are de gând să păstreze doar cei 10% din clubul Farul Constanța și baza sportivă preluată de la Ilie Năstase, fosta ”Voința”, din Floreasca. Acolo unde Ciprian are trei terenuri de fotbal, dintre care unul de mărime normală.

Deține o clădire de birouri pe Dorobanți!

De-a lungul anilor, Marica a câștigat sume foarte mari de bani, fiind sub contract cu cluburi de fotbal mari din Occident cum ar fi: Dinamo, Șahtior, Sttugart, Schalke 04 sau Steaua. Ajutat de părinți, Ciprian a făcut mai multe investiții imobiliare, având ziua de mâine asigurată. Printre cele mai importante proprietăți se numără o clădire de birouri aflată pe Calea Dorobanți, vis a vis de restaurantul ”Perla”. 

Managemetnul falimentar al lui CortaceroManagemetnul falimentar al lui Pablo Cortacero (în centru)

Recent, clubul la care Marica s-a format, Dinamo, a fost în negocieri cu fostul atacant pentru a-și muta birourile în cladirea patronată de acesta. S-a vorbit la vremea respectivă despre faptul că Ciprian ar vrea o chirie de 7.000 de euro pe lună, dar conducerea ”țeparilor” spanioli ai lui Pablo Cortacero nu au găsit resursele necesare, astfel mutarea nu s-a mai făcut: „Treaba e simplă. Căutau să se mute aproape de stadion. Au vizionat mai multe birouri și au ajuns pe Dorobanți, unde am o clădire. Au vizionat niște birouri, ulterior mi-au confirmat că își doresc să vină acolo și le convine prețul. A rămas să semnăm contractul și mi-au zis că săptămâna asta vin la București. Am avut o discuție cu cei de acolo, să închiriez birouri, mi-au spus și mie că totul va fi bine. Mi-au spus că vor face un virament, că vor intra banii către club, apoi vom discuta”, dezvăluia Marica în octombrie 2020.

Între timp, spaniolii au fost îndepărtați de la Dinamo, iar clubul s-a mutat într-un alt sediu, dar nu cel al lui Ciprian Marica. Dinamo are sediul acum în zona dintre Piața Unirii și Piața Alba Iulia.

25 de goluri în 72 de meciuri a marcat Marica pentru România

6 goluri în 27 de meciuri a marcat Marica pentru Getafe, în sezonul 2013/2014

7 echipe a bifat Marica în carieră: Dinamo, Șahtior, Stuttgart, Shalke 04, Getafe, Konyaspor, Steaua

The post S-a săturat și pleacă! Ciprian Marica vrea să emigreze la Madrid! Ce se întâmplă cu afacerile pe care le are în România | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă