S-a rupt prietenia! Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali: „Este un om mic!”

1 lună in urmă 18

Anamaria Prodan s-a declarat dezamăgită de Gigi Becali, pentru că l-a implicat pe Giovanni Becali în negocierile transferului lui Dennis Man, la Parma, deși ea este impresara jucătorului. În plus, agenta de fotbaliști a înaintat un motiv incredibil pentru care Giovanni Becali ar fi intervenit în discuțiile dintre FCSB și Parma.

Potrivit spuselor patronului lui FCSB, suma de transfer, a lui Dennis Man, se va ridica la 13 milioane de euro.

Parma se află pe penultimul loc din Serie A, cu 13 puncte obținute după 19 meciuri jucate.

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali

Anamaria Prodan îl numește „om mic” pe Gigi Becali și susține că este dezamăgită de gestul pe care acesta l-a făcut. În plus, cunoscuta agentă spune că Gigi Becali l-ar fi implicat pe vărul său, în negocierile cu Parma, pentru a nu-și atribui ea transferul lui Dennis Man, care este cel mai scump, din istoria fotbalului românesc.

„Sunt foarte dezamăgită și am un gust amar. Ceea ce mi-au spus anumiți oameni s-a adeverit. Îmi amintesc când îi luam apărarea lui Gigi Becali, că este un om corect. Dar ceea ce a facut Gigi Becali arată ca este un om mic.

Poate nimeni nu a știut că, atunci când era la pușcărie, eu și soțul meu am făcut tot ce am putut să nu se aleagă praful de echipă, la ce specimene erau acolo… I-am vandut jucători pe milioane de euro. Eu, pentru Gigi Becali, am fost atât de corectă încât sunt mândră pentru ceea ce am făcut. Am înțeles că l-a băgat pe Giovanni Becali din disperare, ca să nu își atribuie Anamaria Prodan acest transfer”, a declarat Anamaria Prodan, la PRO X.

The post S-a rupt prietenia! Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali: „Este un om mic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă