S-a rupt clasamentul în Liga 3 după ultimul meci al Stelei. Cum arată lupta "militarilor" cu FCSB II

3 săptămâni in urmă 1

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

După remiza cu rivala FCSB II, Steaua s-a impus pe terenul Progresului, ocupanta locului 3. Golurile Stelei au fost marcate de Mădălin Mihăescu, în minutul 25, respectiv Dragoș Huiban, în minutul 57.

S-a rupt clasamentul în Liga 3 după Progresul Spartac - Steaua 0-2

Steaua revine astfel pe primul loc, cu 30 de puncte, și păstrează două lungimi în fața celor de la FCSB II, care au 28 de puncte.. Progresul Spartac completează podiumul, cu 19 puncte. Practic clasamentul s-a rupt definitiv acum la vârf, astfel că Steaua și FCSB II sunt cu un picior la baraj.

În etapa următoare, Steaua va înfrunta Dinamo II, iar FCSB II merge pe terenul formației Rapid II.

VIDEO Primul gol marcat de Steaua în meciul cu Progresul Spartac

VIDEO Al doilea gol marcat de Steaua în meciul cu Progresul Spartac

Sistemul de promovare pentru acest sezon în care avem 100 de echipe în Liga 3

După cum s-a desfășurat Seria 4 din Liga 3 până acum, sunt șanse mari ca Steaua și FCSB II să ocupe primele două locuri la finalul sezonului regulat. După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (FCSB II)Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)

Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2. Având în vedere clasamentul de la finalul turului, în finala pentru promovare s-ar putea înfrunta, printre altele, CS Afumați / FCSB II - Steaua / Mostiștea Ulmu.

VIDEO Rezumatul meciului Steaua - FCSB II 1-1

Etichete: csa steaua , fcsb 2 , progresul spartac , steaua liga 3 , csa steaua liga 3 , csa steaua fcsb 2
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă