S-a retras din echipa națională, iar acum Ștefan Radu nu mai vrea să audă de România. „Nici în vizită n-a mai venit!”

1 lună in urmă 3

Ștefan Radu s-a retras de la echipa națională a României în aprilie 2013, iar acum fundașul lui Lazio nu mai vrea să audă de țara care l-a propulsat în fotbalul mare.

Ștefan Radu (34 de ani) s-a mutat definitiv în Italia și a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul lui Lazio. Fundașului grupării din Serie A îi merge foarte bine pe plan fotbalistic, dar a uitat de România.

Ștefan Radu s-a transferat la Lazio în iulie 2008, după ce formația din Serie A a plătit pentru transferul său de la Dinamo 4,75 de milioane de euro, iar după retragerea de la echipa națională nu a mai revenit în România.

Ștefan Radu nu mai vrea să audă de România

Cristi Pulhac a crescut alături de Ștefan Radu la Dinamo și îl cunoaște foarte bine pe fotbalistul lui Lazio. Astfel, fotbalistul în vârstă de 36 de ani susține că fundațul echipei din Serie A s-a detașat total de țara natală și nu a mai venit în România nici măcar în vacanță.

„A luat decizia corectă. Tot timpul a luat decizia bună pentru el și familie. Nu a plecat de la Lazio, deși sunt convins că a avut oferte, dar nu le-a activat.

Mi-aduc aminte și acum de ziua aia când a plecat, din vestiar. Eu făceam tot timpul glume cu el. El nu știa nicio limbă străină. Dar, după 8-9 luni am vorbit cu el și am sesizat că deja începuse să vorbească bine”, a povestit Pulhac, prezent fiind în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Ștefan Radu a început fotbalul la grupele de juniori ale lui Dinamo, iar la prima echipă a făcut pasul în 2006. La doi ani petrecuți în Liga 1, fundașul a fost cedat sub formă de împrumut la Lazio, echipă care a decis să-l cumpere definitiv după doar șase luni. Astfel, italienii au scos din buzunar 4,75 de milioane de euro în schimbul transferului acestuia.

402 meciuri, 8 goluri și 20 de pase decisive are Ștefan Radu pentru Lazio 77 de meciuri și 2 goluri a dat fundașul pentru Dinamo 14 selecții la echipa națională a României are Ștefan Radu, acolo unde a debutat pe 15 noiembrie 2006.

The post S-a retras din echipa națională, iar acum Ștefan Radu nu mai vrea să audă de România. „Nici în vizită n-a mai venit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă