S-a lăsat cu sânge în NBA! Le Bron James, bătaie pe teren cu un adversar pe care l-a desfigurat | VIDEO

1 săptămână in urmă 12

Starul LeBron James a comis un gest violent împotriva unui adversar și a fost eliminat azi-noapte dintr-un meci de baschet pentru a doua oară în carieră.

În sfertul al treilea al meciului din NBA, pe care Los Angeles Lakers l-a câștigat pe terenul celor de la Detroit Pistons, scor 121-116, jucătorul gazdelor, Jerami Grant, avea de executat o aruncare liberă.

Cu un cot urât și periculos, după ce s-a eliberat în lupta pentru balon după o aruncare liberă, starul de la Los Angeles Lakers i-a lăsat urme urâte pe chipul lui Isaiah Stewart.

S-a lăsat cu sânge în NBA! Le Bron James, bătaie pe teren cu un adversar pe care l-a desfigurat | VIDEO

Jocul a fost oprit, iar Stewart a încercat să își facă singur dreptate. El i-a aruncat cuvinte grele pivotului din Los Angeles, iar apoi efectiv s-a repezit asupra acestuia. Asta după ce pe marele ecran al sălii au fost redate imaginile cu incidentul produs în timpul jocului.

Jucătorul lui Detroit Pistons l-a înfruntat imediat pe LeBron și ambii jucători au creat un meleu pentru câteva momente, în timp ce colegii lor au încercat să-i despartă.

Când părea că furia lui Stewart se potolește, jucătorul s-a desprins de cadrele medicale și de coechipieri și a încercat să-l urmeze pe LeBron traversând terenul dintr-o parte în alta.

Nu a reușit datorită intervenții echipelor de securitate de la ambele francize. Arbitrii l-au expulzat pe Stewart „pentru mai multe acțiuni nesportive în timpul altercației”, a explicat Scott Foster, arbitrul principal al meciului.

LeBron James nu a vrut să dea declarații pentru presă

LeBron a fost exclus pentru „contact inutil și violent”, ceea ce i-a adus un fault flagrant.

LeBron nu a dat declarații după expulzare, care l-a lăsat cu 10 puncte și 5 pase decisive în 21 de minute de joc. Antrenorul său și colegii săi au comentat incidentul cu presa.

„Am vorbit cu el, dar nu voi spune despre ce. Este ceva ce ar trebui să fie în vestiar”, a explicat Frank Vogel. „Nu promovăm violența, dar dacă cineva continuă să acuze și vrea să lupte cu unul de-al nostru, ce facem? Nu îi vom lăsa”, a spus Anthony Davis.

The @Lakers complete the comeback as @AntDavis23 drops 30 PTS, 10 REB, 6 AST, 4 STL and 5 BLK, and @russwest44 puts up 26 PTS, 9 REB and 10 AST 👀 pic.twitter.com/7jQHwfHZOM

— NBA (@NBA) November 22, 2021

The post S-a lăsat cu sânge în NBA! Le Bron James, bătaie pe teren cu un adversar pe care l-a desfigurat | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă