"S-a jucat cu inima lui!" Joan Laporta, pus la zid de către o legendă a Barcelonei pentru plecarea lui Lionel Messi

2 luni in urmă 26

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Deși atât argentinianul, cât și președintele clubului, Joan Laporta, au spus că clubul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a evita o despărțire, nu toată lumea este convinsă că lucrurile au stat astfel.

Hristo Stoichkov, acuzații dure pentru Joan Laporta după plecarea lui Lionel Messi

Unul dintre contestatarii oficialului spaniol este o legendă a clubului de pe Camp Nou, Hristo Stoichkov. Fostul fotbalist nu a dat nume, însă a făcut aluzie la faptul că președintele blaugrana știa tot timpul că nu mai poate să îi ofere un nou contract lui Messi, însă a preferat să îl mintă, cel mai probabil pentru a câștiga alegerile de acum câteva luni.

"Îl văd acum (n.r. pe Messi) cu această nouă înfățișare, cu un alt tricou, e diferit. Mi se pare ciudat că oamenii (n.r. Joan Laporta) i-au promis, că s-au jucat cu inima lui. 'Voi face în așa fel încât să devină posibil. Chiar îmi doresc'. Dar, în final, minciuna a devenit una foarte mare.

Este foarte ciudată această imagine, este dificil, dar așa e viața. Oriunde se duce, îl voi respecta mereu pentru tot ceea ce a făcut pentru Barcelona, tot ce a făcut pentru oameni, pentru copiii mei. Am fost foarte norocoși să îl avem", a spus Stoichkov pentru AS.

Florentino Perez neagă implicarea în plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

La începutul acestei săptămâni, în presa spaniolă a apărut o ipoteză conform căreia președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, i-ar fi influențat pe cei din conducerea catalană să renunțe la argentinian.

Florentino Perez a emis un comunicat oficial în care neagă vehement acuzațiile aduse de publicația spaniolă ABC, conform cărora ar fi vorbit cu CEO-ul Barcelonei, Ferran Reverter.

"În vederea acuzațiilor aduse de Jaume Llopis, fost membru în Comisia Espai Barca, vreau să menționez următoarele: 

  • Este complet fals faptul că sunt prieten de mai mult timp cu directorul executiv al Barcelonei, Ferran Reverter, din moment ce este o persoană cu care m-am întâlnit doar de două ori, acum patru luni și sâmbăta trecută, la întâlnirea din Barcelona cu președintele Joan Laporta (n.r. Barcelona) și președintele Andrea Agnelli (n.r. Juventus), când deja se făcuse anunțul oficial că Messi pleacă.
  • Astfel, este imposibil ca eu să fi avut vreo influență în plecarea lui Messi sau în orice altă decizie luată de Barcelona.

În concluzie, sper ca Jaume Llopis să rectifice ce a declarat cât mai rapid posibil, pentru că aceste informații nu sunt în conformitate cu realitate", a transmis Perez.

Etichete: barcelona , joan laporta , lionel messi , hristo stoichkov
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă