S-a încheiat ședința dintre Neluțu Varga și Dan Petrescu! Antrenorul a luat decizia finală legată de preluarea naționalei României | EXLCUSIV

4 săptămâni in urmă 24

„Mâine mă întâlnesc cu patronul și veți afla mai multe”, a fost ultima declarație a lui Dan Petrescu despre oferta primită de la echipa națională. Ședința la care se referea „Bursucul” după meciul cu FC Argeș, scor 1-0, a avut loc în această dimineață.

Dan Petrescu s-a întâlnit cu Nelu Varga și au vorbit despre viitorul CFR-ului și viitorul antrenorului în Gruia. Tehnicianul a dorit să primească garanții de la finanțatorul echipei cum că investițiile la CFR vor continua și că situația financiară îi va permite să facă performanță și Liga 1, dar și în Europa.

Dan Petrescu a decis să rămână la CFR Cluj!

Varga i-a promis că CFR se va bucura și în anul viitor de condițiile de până acum și că va cheltui suma necesară pentru ca Dan Petrescu să-și creeze lotul cu care să atace preliminariile Champions League. Visul celor doi este ca CFR să ajungă în grupele celei mai tari competiții intercluburi, iar pentru asta Petrescu a cerut întăriri și în această iarnă, dar și în vară.

De asemenea, antrenorul și finanțatorul din Gruia au vorbit despre campania de transferuri și jucătorii pe care Petrescu nu-i mai dorește la echipă. În final, antrenorul i-a oferit răspunsul final lui Neluțu Varga. Așa cum Prosport a scris în exclusivitate încă de ieri, „rămân la CFR”, au fost vorbele care l-au încântat pe finanțator și pe care acesta le aștepta de la Dan Petrescu.

Antrenorul îi va anunța astăzi pe oficialii FRF de decizia lui, iar Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță vor trebui să caute un alt selecționer.

Dan Petrescu este al treilea antrenor care refuză echipa națională, după Gică Hagi și Răzvan Lucescu.

Adrian Mutu este următorul nume pe lista FRF, antrenor criticat aspru de Helmut Duckdam.

The post S-a încheiat ședința dintre Neluțu Varga și Dan Petrescu! Antrenorul a luat decizia finală legată de preluarea naționalei României | EXLCUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă