S-a încheiat confruntarea din Cupa Davis dintre România și Slovacia. Ultimul meci a fost fără istoric

1 săptămână in urmă 33

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 19:20

106 citiri

Nicholas David Ionel a fost învins, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 6-1, de Alex Molcan, în al patrulea meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Slovacia. Ca urmare a acestui rezultat, scorul general a devenit 3-1 pentru Slovacia, astfel că România a pierdut confruntarea din primul tur al Grupei I mondiale.

Tot sâmbătă, perechea Marius Copil/Victor Vlad Cornea a pierdut meciul cu echipa Lukas Klein/Igor Zelenay, scor 6-7 (4), 2-6.

Vineri, Nicholas David Ionel l-a învins pe Norbert Gombos, scor 6-7 (4), 7-5, 6-4, şi Marius Copil a fost învins de Alex Molcan, 7-5, 6-1.

Slovacia va juca în Calificările 2023 pentru turneul final al Cupei Davis. România va evolua în play-off-ul Grupei Mondiale 1.

Citeste si:

 cum s-a încheiat meciul de dublu în Slovacia - România. Urmează confruntările decisive

Perechea Marius Copil/Victor Vlad Cornea a pierdut, sâmbătă, meciul cu echipa Lukas Klein/Igor Zelenay, în cadrul întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Slovacia, care se desfăşoară...

 ”Se face primăvară în septembrie?”

Echipa de Cupă Davis a României joacă în Slovacia, meciul de Cupa Davis, contra formației țării gazdă. După prima zi, scorul este egal 1-1, punctul nostru fiind adus de tânărul...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă