S-a dat decizia în lupta pentru șapte milioane de euro dintre Victor Pițurcă și Adrian Mititelu! Hotărârea care schimbă tot pentru fostul selecționer al României | EXCLUSIV

2 luni in urmă 31

Victor Pițurcă a pierdut procesul cu Adrian Mititelu, miza fiind de șapte milioane de euro.

Comisia de Recurs a FRF arată că în dosarul în care Pițurcă e recurent și U Craiova 1948 SA e intimat: „Respinge recursurile ca nefondate. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare”.

Decizia a fost dată la data de 12 august 2021.

S-a dat decizia în lupta pentru șapte milioane de euro dintre Victor Pițurcă și Adrian Mititelu! Decizia care schimbă tot pentru fostul selecționer al României | EXCLUSIV

Victor Pițurcă se înscrisese și la masa credală a vechii societăți FC Universitatea Craiova. Acum, tehnicianul a pierdut și la comisiile FRF, dar se paote adresa către TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

Procesul dintre părți datează de mulți ani și, în trecut, se arăta: „Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat în dosarul 7553/2/2012, în care Fotbal Club Universitatea Craiova SA a contestat deciziile pronunţate de către Comisia Naţionala de Soluţionare a Litigiilor şi Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, în ceea ce priveşte hotărârea 106/CR/2012 şi care avea ca obiect precizarea că Victor Piţurcă are de primit 7 milioane de euro de la FC Universitatea Craiova”. Decizia era datată la data de 6 decembrie 2012.

Pițurcă se baza pe faptul că Universitatea Craiova a plătit datorii către foști jucători, precum Josh Mitchell! Adrian Mititelu a achitat pentru a arăta că echipa sa e de fapt  continuatoarea clubului dezafiliat.

Dar, fostul selecționer, care se judecă cu vechea firmă a oltenilor, nu poate încasa vreo sumă din partea actualei societăți a formației oltene!

„Sunt un oltean care iubește fotbalul. E foarte bine că sunt două echipe, oltenii vor avea fotbal în fiecare weekend. Le susțin pe amândouă, sunt două echipe din Craiova, acolo unde m-am născut, unde am jucat, normal că voi susține ambele echipe” spunea Victor Pițurcă despre echipele din Craiova.

The post S-a dat decizia în lupta pentru șapte milioane de euro dintre Victor Pițurcă și Adrian Mititelu! Hotărârea care schimbă tot pentru fostul selecționer al României | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă