S-a căsătorit în secret Cristiano Ronaldo? Detaliul publicat de Georgina Rodriguez care a pus pe jar imaginația fanilor!

2 luni in urmă 1

Modelul Georgina Rodriguez a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o jachetă, pe care a „furat-o” de la iubitul ei, iar un detaliu i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu s-a căsătorit în secret cu Cristiano Ronaldo.

Concret, modul în care frumoasa vedetă a făcut referire la renumitul fotbalist de la Juventus Torino a atras atenția și nu a putut trece neobservat.

S-au căsătorit în secret Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo? „Când dai jos jacheta soțului tău”

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai urmărite celebrități de pe Instagram, cu 23 de milioane de fani. Perechea lui Cristiano Ronaldo publică fotografii zi de zi pentru a rămâne o prezență constantă pe rețelele sociale.

Fiecare dintre postările ei este analizată în detaliu de către un număr uriaș de persoane, care nu ratează nicio ocazie pentru a-și exprima opinia în legătură cu viața celebrului cuplu.

În cursul acestei săptămâni, Georgina a publicat într-un story de pe Instagram un selfie, acompaniat de un comentariu care a stârnit imediat vâlvă printre fanii vedetei.

În fotografia cu pricina, tânăra apare în fața unei oglinzi, îmbrăcată în jeans, cu o pereche de ghete în picioare și cu o jachetă de culoare albastră cu margini de culoare roșie, care, conform spuselor ei, îi aparține lui Cristiano Ronaldo. Dar nu ținuta, impecabilă ca întotdeauna, este cea care a atras atenția fanilor, ci cuvintele care au acompaniat poza.

„Atunci când îți dai jos jacheta soțului tău…”, a scris modelul, înainte de a adăuga „Oops! Am comis-o din nou”.

Este a doua oară într-o săptămână când Georgina folosește această aluzie la adresa lui Cristiano Ronaldo.

În 2019, starul portughez a dat asigurări într-un interviu pentru celebra emisiune Good Morning America că Georgina este femeia pe care vrea să o facă mireasa lui: „O să ne căsătorim într-o bună zi, cu siguranță. Ea este marea iubire a vieții mele”.

The post S-a căsătorit în secret Cristiano Ronaldo? Detaliul publicat de Georgina Rodriguez care a pus pe jar imaginația fanilor! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă