S-a aflat! Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! Corina Caciuc i-a dat vestea cea mare: ce sex are bebelușul lor!

2 săptămâni in urmă 29

Vești bune în noua familie Reghecampf! Laurențiu și iubita Corina Caciuc au aflat sexul copilului pe care-l așteaptă.

Tehnicianul echipei de fotbal Universitatea Craiova este în culmea fericirii, după ce a aflat că va fi din nou tată de băiat.

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, Luca, cel din mariajul cu Mariana Pfeiffer, care e zodia Pești și Laurențiu Jr., rezultat din căsătoria cu Anamaria Prodan, care e zodia Fecioară, exact ca antrenorul de fotbal.

S-a aflat! Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! Corina Caciuc i-a dat vestea cea mare: ce sex are bebelușul lor!

Noua iubită a lui Reghe este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. Corina are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

„Sunt șanse de 80% ca bebelușul din pântecul iubitei sale să fie băiat, întocmai cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Desigur, medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern.

Iar acest lucru se va întâmpla peste câteva zile, mai exact vineri! Poate tot atunci, se vor hotărî și asupra numelui, căci, deocamdată, încă sunt indeciși.

În ceea ce privește nașterea, Corina Caciuc va aduce pe lume rodul iubirii lor în mai 2022, între 15 și 20 ale lunii. Așadar, dacă privim lucrurile din punct de vedere astrologic, observăm că nimic nu este întâmplător. Asta pentru că băiatul lui Reghe se va naște sub semnul zodiacal Taur, exact ca părinții acestuia!”, scrie Cancan.

Laurențiu Reghecampf a anunțat deja de o lună că a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan, iar la scuet timp au apărut mai multe imagini cu Corina Caciuc și antrenorul Universității Craiova. Acesta a fost și momentul în care Anamaria Prodan a început atacul la adresa tinerei pe care Reghe ar fi cunoscut-o în Dubai.

Anamaria Prodan și Laurnețiu Reghecampf s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, după ce înainte sexy impresara a fost măritată cu Tiberiu Dumitrescu (1998 – 2007).

The post S-a aflat! Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! Corina Caciuc i-a dat vestea cea mare: ce sex are bebelușul lor! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă