S-a aflat la ce oră se va juca meciul Simona Halep – Viktorija Golubic, în sferturile Melbourne Summer Set

2 săptămâni in urmă 5

Simona Halep a aflat la ce oră va juca în sferturile Melbourne Summer Set!

Jucătoarea noastră o va întâlni vineri, în jurul orei 03:30, pe Viktorija Golubic. Simona este favorită certă la o nouă victorie, după ce a început foarte bine noul an și le-a învins pe Destanee Aiava (6-4, 6-2) și Gabriela Ruse (6-2, 6-1), în competiția din Australia.

„Nu mă simt niciodată confortabil la acest nivel! Mă voi concentra pe jocul meu și vreau doar să mă bucur de tenis. Doar așa pot câștiga”, a spus Simona Halep. Jucătoarea noastră este a doua favorită a turneului Melbourne Summer Set 1, după japoneza Naomi Osaka (locul 13 WTA).

S-a aflat ora meciului dintre Halep și Golubic. Cine transmite partida la TV

Simona Halep a obținut o nouă victorie facilă în fața unei conaționale, trecând de Gabriela Ruse cu 6-2, 6-1. Acum, fostul lider mondial are șanse mari să câștige și duelul cu Viktorija Golubic, o jucătoare aflată pe locul 43 în clasamentul WTA.

Duelul dintre Halep și Golubic se va disputa vineri, de la ora 03:30, Live Video Online pe prosport.ro. Duelul din sferturile Melbourne Summer Set poate fi urmărit la TV ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Adversara Simonei Halep vine din Elveția. Aceasta a dispus tot în minimum de seturi în turul precedent: Golubic a trecut de Lesley Kerkhove (Olanda, 158 WTA), scor 6-3, 6-0.

Australia are un loc aparte în inima mea! M-am simțit extenuată în ultimul timp, după mulți ani petrecuți în top, dar acum sunt din nou pregătită să joc la cel mai înalt nivel” – Simona Halep

The post S-a aflat la ce oră se va juca meciul Simona Halep – Viktorija Golubic, în sferturile Melbourne Summer Set appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă