S-a aflat echipa care îl vrea pe Marius Șumudică: „E favorit să devină noul antrenor al echipei!” Soluție surprinzătoare pentru român

1 lună in urmă 1

Marius Șumudică a anunțat că are are oferte din Rusia și din Polonia, iar una dintre acestea ar putea fi din partea celor de la Jagiellonia. Pentru echipa de pe locul 12 din Ekstraklasa joacă Bogdan Țîru, fostul fundaș al celor de la Viitorul.

Marius Șumudică a revenit în România și se bucură de zilele libere, după ce a rupt contractul cu Rizespor și a plecat cu scandal de la Gaziantep. Antrenorul spune că nu duce lipsă de oferte, iar una dintre cele refuzate a venit chiar din partea lui Dinamo. Fanii din DDB l-au bombardat cu mesaje, după cum spune tehnicianul.

Șumudică a dezvăluit zilele trecute că negociază și cu două echipe, una din Rusia, iar alta din Polonia.

S-a aflat echipa care îl vrea pe Marius Șumudică: „E favorit să devină noul antrenor al echipei!” Soluție surprinzătoare pentru român

Se pare că soluția din Polonia pentru Marius Șumudică ar fi Jagiellonia, după cum anunță GSP. Clubul pentru care joacă Bogdan Țîru este abia pe locul 12 în campionat și a rămas fără antrenor după despărțirea de tehnicianul Bogdan Zajac.

„Șumudică e principalul favorit să devină noul antrenor al echipei” a dezvăluit Wportowe Fakty, publicație din Polonia.

Marius Șumudică a refuzat o echipă de Liga Campionilor

Fostul campion din Liga 1 a dezvăluit că a refuzat o echipă din Arabia Saudită, calificată în finala Ligii Campionilor Asiei.

Este vorba despre Al Wehda, echipa de pe locul 14 (antepenultimul) în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită și participantă în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei.

„Ieri am refuzat o echipă din Arabia Saudită. Mi-au tot trimis draft-uri de contract și propuneri de oferte. Este vorba despre Al Wehda. Mă atrăgea finala Ligii Campionilor, eram așa 50-50, dar m-am gândit mai bine.

Să vedem, aștept până la vară și atunci o voi lua de la capăt și îmi voi cântări foarte bine ofertele”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Niciodată nu o să mai iau o echipă din mers. Mă odihnesc până în vară. Până în vară nu mai antrenez
Marius Șumudică

The post S-a aflat echipa care îl vrea pe Marius Șumudică: „E favorit să devină noul antrenor al echipei!” Soluție surprinzătoare pentru român appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă