S-a aflat de unde s-a infectat Ianis Hagi cu coronavirus! „Este cel mai recent caz”

1 lună in urmă 28

Ianis Hagi a fost plasat în izolare după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19 înaintea meciului Macedonia de Nord – România, iar presa din Scoția sugerează faptul că acesta ar fi contractat virusul la Rangers.

Acum două săptămâni fotbaliștii James Tavernier, Calvin Bassey, Scott Wright şi Ryan Kent au lipsit din lot, împreună cu portarii Allan McGregor şi Jon McLaughlin. Secundul Gary McAllister a preluat temporar conducerea tehnică a echipei.

Campioana Scoţiei a recunoscut că mai multe persoane din cadrul clubului au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, dar nu a precizat câţi jucători au fost în această situaţie.

S-a aflat de unde s-a infectat Ianis Hagi cu coronavirus! „Este cel mai recent caz”

„The Scottish Sun” a descris situația mijlocașului Ianis Hagi de la echipa națională de fotbal a României.

„O nouă lovitură pentru Rangers, starul Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Federația Română de Fotbal a confirmat informația.

Este cel mai recent membru al clubului Rangers care se infectează cu COVID-19, după numărul mare de cazuri din ultimele zile. Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert, când au apărut primele cazuri”, scriu scoțienii.

Marţi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naţionalei în urma unor uşoare dureri de cap resimţite de fotbalist. Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă că jucătorul este infectat cu noul coronavirus.

Rangers star Ianis Hagi could be forced to isolate for TWENTY DAYS under hardline North Macedonian rules after positive Covid testhttps://t.co/53sDD20UcS pic.twitter.com/FyoPmGbPSH

— Scottish Sun Sport (@scotsunsport) September 8, 2021

În aceste condiţii, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de miercuri şi rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până marţi la această acţiune a naţionalei.

Colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu, au intrat de la prânz în izolare deşi la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative. Au ratat şi antrenamentul oficial de marţi seară. Au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord şi, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru partida de miercuri.

The post S-a aflat de unde s-a infectat Ianis Hagi cu coronavirus! „Este cel mai recent caz” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă