S-a aflat de ce Donnarumma refuză 8 milioane de euro pe an de la Milan. Poate deveni al doilea cel mai bine plătit portar

1 săptămână in urmă 19

Asta chiar dacă i s-a oferit un salariu de 8 milioane pe sezon! Însă banii sunt mult mai puțini decât ar vrea goalkeeperul italian.

Conform Gazzetta dello Sport, Donnarumma este tentat de PSG, care i-ar da 12 milioane de euro pe sezon.Parizienii îl văd drept înlocuitorul ideal pentru Keylor Navas, care face 35 de ani în 2021.

Agentul său, Mino Raiola, i-ar fi promis că va încasa acești bani la echipa lui Neymar și Mbappe. Mai mult, Donnarumma ar aștepta să vadă cum încheie sezonul trupa lui Stefano Pioli, care este pe locul 2 în Serie A, la 8 puncte în spatele rivalei Inter. 

Dacă va ajunge la PSG cu acest salariu, Donnarumma va fi al doilea cel mai bine plătit portar după Davide de Gea de la Manchester United, care câștigă 20 de milioane de euro anual.  

Tătărușanu nu poate profita nici de plecarea lui Donnarumma de la Milan

Ciprian Tătărușanu (35 de ani), fostul portar al naționalei României, ar urma să rămână rezervă la AC Milan, chiar dacă actualul titular al postului, Gianluigi Donnarumma, va pleca la vară de pe San Siro.

Negocierile dintre Milan și Donnarumma privind prelungirea înțelegerii goalkeeper-ului italian au început în urmă cu cel puțin șase luni, însă nici până acum nu s-a ajuns la o concluzie, chiar dacă clubul i-a propus o mărire salarială de la 6, la 8 milioane de euro.

Mino Raiola, agentul jucătorului, nu a declinat oferta lui AC Milan, însă nici nu a oferit un răspuns, preferând să amâne de fiecare dată o concluzie, cel mai probabil pentru a vedea ce alte variante are pentru jucătorul său.

Publicația italiană, care citează L'Equipe, scrie că principalul favorit pentru înlocuirea lui Donnarumma ar fi Mike Maignan (25 de ani), portarul lui Lille, care a debutat și în naționala Franței și mai are contract doar până la finalul sezonului următor.

În plus, Gazzetta Dello Sport avansează și două variante autohtone: Juan Musso (26 de ani), portarul argentinian al lui Udinese, dar și Pierluigi Gollini (26 de ani), goalkeeper-ul italian al Atalantei, care are o selecție la echipa națională.

Astfel, deși mai are contract cu Milan pentru încă două sezoane, iar Donnarumma este pe cale să plece de pe San Siro, Ciprian Tătărușanu pare că va rămâne doar varianta B pentru Stefano Pioli. În acest sezon, românul a apărat în cinci partide, având, în general, prestații apreciate.

  • 500.000 de euro a plătit AC Milan pentru a-l transfera pe Tătărușanu de la Olympique Lyon, în septembrie 2020
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă