S-a aflat de ce a murit Alexandru Socol, nelipsit de la protestele #REZIST. Mesajele de rămas bun de la cei care l-au cunoscut

2 luni in urmă 37

Mesajele de condoleanțe ale celor care l-au cunoscut curg pe paginile de Facebook. 

Unul dintre prietenii săi scrie: „Ai spus întotdeauna că ești un om și atât, dar ai fost mult mai mult, dragă Alex, și ne vei lipsi! Ai fost mereu discret și de ajutor. Tot timpul având grijă de alții și prea puțin de tine. Drum lin și mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, om bun”.

Florina Presadă, parlamentar USR, a spus că el suferea de depresie.

„Era omul din spatele aparatului de fotografiat, omul care te făcea să zâmbești și te încărca cu energie fix atunci când credeai că nu mai poți. (...) Alex s-a dus pentru că nu am reușit, noi toți cei care l-am cunoscut, să îi oferim ajutorul de care avea nevoie. Depresia e grea, te duce în hău, dar e o boală care se tratează. (...) Îmi pare rău, Alex, că nu te-am putut ajuta! Iartă-ne tu pe noi!", a scris Florina Presadă.

Alexandru Socol a fost unul dintre cei mai activi protestatari din Piața Victoriei în 2017. 

Fotograful #REZIST și membru al ONG-ului „Corupția ucide”, Alexandru Socol a fost nelipsit de la protestele organizate în ultimii trei ani.

În amintirea sa, cele două organizații au strâns într-un clip video momentele cele mai importante cu Alexandru Socol la acțiunile #REZIST. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă