S-a aflat ce rol va avea, de fapt, Florin Răducioiu la Dinamo! Primele lovituri pe care le dă fostul atacant de legendă al „câinilor” sunt câteva transferuri din Italia: „A vorbit deja cu prietenii săi impresari”

2 săptămâni in urmă 16

Florin Răducioiu a devenit noul team manager de la Dinamo, iar acesta va avea un rol special la formația din „Ștefan cel Mare”.

ProSport a dezvăluit în exclusivitate că Florin Răducioiu va ocupa funcția team-manager al „câinilor”.

După o perioadă destul de lungă de negocieri, Florin Răducioiu s-a înțeles cu șefii lui Dinamo, iar miercuri,la ora 12:00, acesta a fost prezentat la Dinamo, alături de noul antrenor Flavius Stoican.

S-a aflat ce rol va avea, de fapt, Florin Răducioiu la Dinamo! Primele lovituri pe care le dă fostul atacant de legendă al „câinilor” sunt câteva transferuri din Italia: „A vorbit deja cu prietenii săi impresari”

Acum, Iuliu Mureșan susține că Florin Răducioiu a început să lucreze pentru Dinamo. Team-managerul a dat deja câteva telefoane oamenilor pe care îi cunoaște în Italia, unde mai mulți impresari au început să caute jucători dispuși să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

„Avem nevoie de imaginea lui Răducioiu, de el ca persoană, pentru că eu am căutat persoane pozitive la club, cum e și Danciu, care e lângă voi. Eu am vrut de la început să aduc jucători, foști mari dinamoviști. care sunt persoane pozitive și au o imagine foarte bună. N-am reușit din diverse motive, dar în cele din urmă am făcut-o cu Răducioiu, care va fi team manager la echipă. Va fi aproape de Stoican și de jucători. Va fi și o interfață între suporteri și jucători, club, presă și așa mai departe.

Eu poate nu stau foarte bine cu comunicarea, dar sper să stea el mai bine. Sigur, am comunicat, dar este loc de mai bine, oricum. Eu sper că Florin mă va completa sau chiar să fie mai bun decât mine pe acest aspect. O să ne folosim de el și la a vedea jucători. A și sunat deja în Italia, la prieteni de-ai lui, foști jucători care acum sunt impresari, să ne ajute să căutăm fotbaliști.

De altfel, mâine o să-l prezentăm și pe Flavius Stoican, deși nu e un secret că a venit antrenor. O să-l prezentăm și pe Răducioiu în noua postura”, a spus Iuliu Mureșan la Digisport.

The post S-a aflat ce rol va avea, de fapt, Florin Răducioiu la Dinamo! Primele lovituri pe care le dă fostul atacant de legendă al „câinilor” sunt câteva transferuri din Italia: „A vorbit deja cu prietenii săi impresari” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă