S-a aflat cauza morții manechinului britanic Stella Tennant. Familia a anunțat că s-a sinucis

1 lună in urmă 37


Manechinul britanic Stella Tennant a murit cu puțin timp înainte de Crăciun, la câteva zile după ce împlinise vârsta de 50 de ani. Poliţia a declarat atunci că moartea ei nu a fost considerată suspectă, dar familia a dezvăluit vineri că Stella Tennant s-a sinucis, scrie CNN.


"Stella nu se simţea bine de mai multă vreme. Spre cea mai profundă tristeţe şi disperare a noastră, ea nu s-a simţit capabilă să continue, în pofida dragostei celor mai apropiaţi ei", a anunțat familia fostului model de succes din perioada anilor '90.


"Tennant a fost un suflet frumos, iubit de familia ei şi de prietenii buni, o femeie sensibilă şi talentată a cărei creativitate, inteligenţă şi umor i-au încântat pe mulţi", a adăugat familia.


Stella Tennant s-a stins din viaţă pe 22 decembrie, la cinci zile după ce împlinise 50 de ani.


Născută în Scoția, Tennant, nepoata celui de-al 11-lea duce de Devonshire, Andrew Cavendish și al Deborei Mitford, și-a început cariera de model, la vârsta de 23 de ani.


Stella Tennant a fost aleasă de multe ori pentru defilări de modă ale unor designeri cunoscuţi, precum Gianni Versace, John Galliano şi Alexander McQueen, precum şi pentru campanii publicitare ale Chanel. În cei aproape 30 de ani de carieră, ea a pozat pentru reviste prestigioase precum Harper's Bazaar şi Vogue.


La finalul anilor 1990, Stella Tennant s-a căsătorit cu David Lasnet. Cei doi s-au cunoscut la o ședință foto în New York, unde Lasnet îl ajuta pe fotograf. Cuplul a avut patru copii (Marcel, Cecily, Jasmine și Iris) împreună înainte de a se despărți la începutul acestui an.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă