S-a aflat acum! Ce înălțime și câte kilograme are Lidia Buble: ‘Nu mai pot, sunt în disperare’

1 săptămână in urmă 14

Perioada sărbătorilor este cea mai frumoasă din an, atunci când românii petrec alături de familie, prieteni și cei dragi momente pe care le prețuiesc o viață întreagă. Cu toate acestea, un aspect mai puțin plăcut este cel în care se urcă pe cântar, imediat după Revelion, pentru a observa cu stupoare că au pus câteva kilograme în plus. Nici vedetele nu scapă de acest lucru. Cum a reacționat Lidia Buble când a aflat cât s-a îngrășat de Crăciun.

Lidia Buble, supărată că a pus câteva kilograme în plus

Este una dintre cele mai populare cântărețe din România, iar notorietatea i-a crescut de când a participat și a ajuns în semifinala sezonului 4 Asia Express de la Antena 1. Lidia Buble și-a exprimat, recent, indignarea cu privire la kilogramele în plus pe care le-a dobândit după Crăciun.

Mesele copioase petrecute în sânul familiei, alături de părinți și familia numeroasă, i-au pus capac celebre artiste. Fosta iubită a actorului Harley Becerra s-a plâns de faptul că s-a îngrășat câteva kilograme în ultima perioadă.

Blondina a descoperit acest lucru în timp ce proba un costum de baie, pe care plănuia să-l ia cu ea în următoarea vacanță exotică. Lidia Buble regretă faptul că s-a înfruptat din toate bucatele alese pe care mama ei le-a gătit de sărbători, deoarece acum nu mai intră în niciun costum de baie.

„Deci sunt în disperare, nu mai pot. De două zile încerc să slăbesc și să scap de toate prăjiturile pe care le-am pus pe mine de Crăciun (…) Vreau două kilograme, nu mai mult. Îmi aduc aminte de fiecare prăjitură în parte pe care le-am mâncat acasă la mami la Deva, deci regret.”, le-a spus Lidia Buble fanilor săi, pe InstaStories.

Motivul pentru care Lidia Buble merge des la Madrid

Cu toții știm faptul că Lidia Buble adoră să călătorească, artista fiind o mare fană a vacanțelor mai mult sau mai puțin exotice. În ultima perioadă, celebra cântăreață a mers destul de des la Madrid, ceea ce i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva blondina și-a găsit dragostea pe străzile capitalei Spaniei.

Lidia Buble a mărturisit că motivul pentru merge atât de des la Madrid a fost pentru a lucra la imaginea sa de artist, acesta fiind orașul de unde solista se inspiră pentru a-și definitiva stilul vestimentar, o locație perfectă pentru a face cumpărături.

,,După bine cum știți, în ultimii ani, m-am axat foarte mult pe stilul vestimentar pe care îl abordez. Drept urmare, cercetând piața, alături de stilista mea, Andra Crăpătureanu, am concluzionat faptul că trebuie să ne facem un update direct de la sursă.

Unul dintre locurile alese a fost și este Madridul, unde pot îmbina utilul cu plăcutul. Pot să vizitez locuri noi și să fac shopping de calitate. Așa că, pentru mine, ca artist, acesta este un motiv ce primează în conduita mea vestimentară. Plus că nimic nu se compară cu un ceai bun, băut la o terasă, alături de o prietenă bună”, a declarat Lidia Buble pentru viva.ro

La o înălțime de 1,65 metri, Lidia Buble mărturisește că are, în prezent, 53 de kilograme și vrea să dea jos 2-3 kilograme pentru a ajunge la greutatea de 50 kg, cea cu care a fost dintotdeuna obișnuită.

The post S-a aflat acum! Ce înălțime și câte kilograme are Lidia Buble: ‘Nu mai pot, sunt în disperare’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă