Ryan Giggs și-a găsit marea dragoste? Cine este Zara Charles, cea care îi este aproape fostului star de la Manchester United în cele mai grele momente din viața sa | FOTO

1 săptămână in urmă 15

Ryan Giggs și-a găsit marea dragoste, o femeie model care pozeazează pentru marele case care concep lenjerie intimă, asta în timp ce este acuzat de două femei, inclusiv fosta sa iubită Kate Greville , de violențe.

Cealaltă femeie care îl acuză pe fotbalist că a fost agresiv cu ea ar fi sora lui Kate Greville, conform presei britanice.

Ryan Giggs și-a găsit alinarea în brațele unei femei superbe. Cine este Zara Charles, cea care îi este aproape fostului star de la Manchester United în cele mai grele momente din viața sa

În luna noiembrie a anului trecut, fostul fotbalist în vârstă a fost reținut sub acuzațiile de agresiune asupra iubitei sale, Kate Greville. Poliția a fost chemată la vila impozantă a lui Giggs, evaluată la peste 2 milioane de euro, duminică seara. Sesizările au curs către secțiile de poliție, efectuându-se multe plângeri ale vecinilor.

Recent, antrenorul naționalei Țării Galilor și fostul star al lui Manchester United, ajuns la vârsta de 47 de ani, a fost văzut împreună cu Zara Charles (33 de ani), în localitatea Hale, Cheshire, cu doar câteva zile înainte să fie acuzat de violențe de cele două femei.

„Zara a fost alături de Ryan în ultimele luni, i-a ridicat starea de spirit. Ryan a discutat totul cu ea despre situația în care se află și par foarte puternici împreună”, arată sursele publicației The Sun.

Giggs insistă că este nevinovat și că toate acuzațiile la adresa sa sunt false.

„Am fost în șoc total, m-am simțit rău după ce am auzit despre faptele de care o să fiu acuzat”, i-ar fi spus fostul fotbalist unui prieten.

În cazul în care va fi găsit vinovat, judecătorii britanici l-ar putea condamna pe Ryan Giggs la cinci ani de închisoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Giggs (@ryangiggs.cc)

The post Ryan Giggs și-a găsit marea dragoste? Cine este Zara Charles, cea care îi este aproape fostului star de la Manchester United în cele mai grele momente din viața sa | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă