Ryan Giggs a fost arestat. Selecționerul Țării Galilor riscă 6 luni de închisoare

2 săptămâni in urmă 11


Fostul mare jucător Ryan Giggs, 47 de ani, ex-atacantul lui Manchester United și actualul selecționer al naționalei Țării Galilor, a fost acuzat vineri, 23 aprilie, de agresiune și riscă să stea șase luni după gratii, relatează Gazeta Sporturilor.


Fostul mare atacant galez Ryan Giggs a fost luat de poliție de acasă și va fi judecat miercuri, 28 aprilie, pentru agresarea a două femei, anul trecut, în noiembrie. Una dintre ele este Kate Greville, fosta lui iubită.


Șase luni de închisoare este pedeapsa maximă, dar Ryan Giggs ar putea totuși să scape doar cu o amendă de 5.000 de lire sterline (5.742 de euro).


Giggs a fost arestat pe 3 noiembrie 2020 la vila din Worsley, Manchester, după ce a bătut-o pe Kate Greville, iubita sa de atunci. El a fost eliberat apoi pe cauțiune.


Dar galezul este acuzat și pentru lovirea unei alte femei, tot anul trecut. Va fi judecat de tribunalul din Manchester pe 28 aprilie. 


Din cauza acestui scandal, protrivit presei britanice, federația galeză a anunțat că Ryan Giggs nu va conduce naționala Țării Galilor la Euro 2020. În locul lui, selecționer va fi Robert Page.


De altfel, Giggs nu a mai stat pe banca reprezentativei la primele meciuri din preliminariile Mondialului din 2022.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă