"Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie". Tot stadionul a scandat împotriva campioanei României

3 săptămâni in urmă 26

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

Toţi spectatorii de la Arad au scandat "Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie" împotriva CFR-ului

Campioana României a apelat însă la toate trucurile posibile pentru ca la ultimul fluier al arbitrului Horia Mladinovici tabela să arate tot 1-0 pentru CFR Cluj. Şi şi-a atins scopul, însă a avut de suportat scandări care de multă vreme nu s-au mai auzit pe stadioanele din România.

"Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie" au strigat toţi spectatorii prezenţi pe Stadionul Francisc Neuman, indignaţi de strategia prin care CFR a ales să tragă de timp. Mai ales că a câştigat doar 15 secunde, după cum se vede şi în videoul de mai jos.

După ce Bălgrădean a  luat cartonaş galben încă în minutul 80! pentru trageri de timp, în al doilea minut al prelungirilor ceferiştii au ales altă strategie pentru a face acelaşi lucru. La o repunere din colţul careului de 6 metri, Bălgrădean s-a dat deoparte şi l-a chemat pe Cestor să degajeze. După ce s-a pregătit serios să şuteze, fundaşul central a alergat agale pe lângă minge şi s-a îndreptat spre centrul terenului.

Mladinovici i-a arătat şi lui "galben", iar stadionul a erupt şi a scandat împotriva "campioanei".

Dan Petrescu a recunoscut că echipa CFR Cluj a câştigat cu noroc contra celor de la UTA

"A fost o victorie norocoasă, trebuie să recunoaștem. Am întâlnit un adversar foarte puternic pe teren propriu, ne-au dominat în repriza a doua. Nu ăsta era planul, nu așa trebuia să jucăm. Atât au putut jucătorii care au intrat, am avut soluții puține pe bancă. N-am avut soluții de atac, ca să marcăm și al doilea gol.

Urmează meciuri grele, echipa a părut obosită în repriza a doua și am scos un 1-0 incredibil. Nu cred că altă echipă din România va mai câștiga la Arad.

Am rămas impresionat de UTA, dar și de jucătorii noștri care au muncit enorm. Trebuie să ajungem la poartă, să avem ocazii, nu-mi place așa! Dacă joci cu Sevilla poți arăta așa, dar altfel nu. Sper să jucăm și mai bine în atac după ce se vor întoarce atacanții, acum nu avem cu cine.

Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naționale, toți care merg la echipele naționale se întorc accidentați", a spus Dan Petrescu, după victoria cu UTA.

Video cu momentul în care Cestor ia "galben" pentru tragere de timp la meciul UTA-CFR 0-1

Etichete: dan petrescu , balgradean , cestor , video uta cfr cluj , horia mladinovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă