Rușii fac orice să fugă din țară. Incredibil cât a ajuns să coste un bilet de avion ”dus” de la Moscova la Dubai

4 zile in urmă 34

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 17:40

338 citiri

Aproape toate zborurile disponibile din Rusia către destinații străine s-au epuizat miercuri după ce Vladimir Putin a anunțat o mobilizare parțială, a informat The Moscow Times.

De asemenea, prețurile zborurilor au crescut brusc în ultimele 24 de ore, un bilet de la Moscova la Dubai costând 300.000 de ruble, aproximativ 5.000 de dolari.

Din alte surse, un bilet de avion pe ruta Moscova - Dubai ar fi ajuns chiar la un milion de ruble, adică peste 16.000 de euro.

Zborurile de la Moscova către capitalele Georgiei, Turciei și Armeniei pentru miercuri, 21 septembrie, s-au epuizat la scurt timp după anunțul lui Vladimir Putin, a informat site-ul rus de planificare a călătoriilor aviasales.ru, citat de The Moscow Times.

De asemenea, biletele spre Istanbul nu s-au mai găsit sau erau foarte scumpe. De exemplu, conform unor simulări făcute pe site-urile de ticketing, pe 24 septembrie prețul unui bilet era de aproximativ 1.600 de euro, adică de două-trei ori mai mare decât de obicei.

Până la prânz, ora Moscovei, zborurile directe din capitala Rusiei către Azerbaidjan, Kazahstan, Uzbekistan și Kârgâzstan au încetat să apară pe site.

Sky News mai relatează că prețurile biletelor de avion au crescut vertiginos de la anunțul lui Vladimir Putin, unele rute fiind complet epuizate. Zborurile Turkish Airlines din Moscova către orașe precum Istanbul și Belgrad sunt printre cele afectate.

Citește și:

Cât teritoriu mai controlează Rusia în Ucraina. Contraofensiva Kievului a dus la „o înfrângere operațională majoră”

Forțele ucrainene au înregistrat câștiguri rapide în ultimele zile, eliberând zone mari ocupate de Rusia în urma invaziei din 24 februarie. Moscova spune că se regrupează - iar forțele...

Au început protestele în Rusia după mobilizarea anunțată de Putin. Forțele de ordine patrulează pe străzi și prin parcuri VIDEO

Rușii au început protestele în stradă miercuri, 21 septembrie, după anunțul președintelui Vladimir Putin privind mobilizarea parțială militară. O mișcare anti-război din Rusia a...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă