Rusia înregistrează un nou record de decese COVID-19

2 luni in urmă 16

Rusia a ajuns la aproape 169.000 de decese COVID, după ce, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 815 victime, fiind cel mai mare număr de decese zilnice înregistrat de la începutul pandemiei, informează Reuters.

Rusia a raportat vineri, 13 august, un nou record de decese COVID zilnice, 815, după ce cu o zi înainte înregistra 808 decese. Numărul total de cazuri COVID raportate în Rusia de la începutul pandemiei a ajuns, vineri, la peste 6,5 milioane, iar numărul deceselor este de 168.864.

În ciuda numărului ridicat de decese, primarul Moscovei spune că numărul spitalizărilor s-a înjumătățit în ultimele șase săptămâni.

Primarul Serghei Sobianin a spus că numărul spitalizărilor zilnice s-a înjumătățit în capitală față de sfârșitul lunii iunie și că ocuparea paturilor de spital este la cel mai scăzut nivel din luna aprilie.

În privinţa vaccinării anti-COVID, mai puţin de 27% dintre cei 146 de milioane de locuitori ai Rusiei au primit cel puțin o doză, în timp ce aproximativ 20% au fost vaccinați cu schema completă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă