Rusia a intensificat atacurile asupra țintelor civile, afirmă Ministerul britanic al Apărării

1 săptămână in urmă 26

ucraina, borodianka, distrugeri, pierderi, razboi, invazie, atac, rusia, civili, suferinta, teroare, kiev, cadavre, cimitir, darmaturi, harkov, mariupol, cernihiv, cernigov, donețk, lugansk, blocuri distruse, bombardamente, atacuri aeriene cu rachete

Sursa foto: Aleksey Filippov / AFP

Rusia a reacționat la eșecurile sale militare din ultima săptămână prin intensificarea atacurilor cu rachete asupra infrastructurii civile, chiar dacă acestea nu au niciun impact militar, potrivit celui mai recent raport de informații al Ministerului britanic al Apărării.

Acesta afirmă într-o postare pe Twitter că această acțiune este menită să distrugă moralul poporului ucrainean.

„Rusia a lansat câteva mii de rachete cu rază lungă de acțiune împotriva Ucrainei începând cu 24 februarie 2022. Cu toate acestea, în ultimele șapte zile, Rusia și-a sporit țintele asupra infrastructurii civile, chiar și acolo unde probabil nu percepe niciun efect militar imediat.

Această categorie de misiuni a inclus lovituri împotriva rețelei electrice și a unui baraj de pe râul Inhuleț la Kryvyi Rih.

Întrucât se confruntă cu eșecuri pe front, Rusia a extins probabil locațiile pe care este pregătită să le atace în încercarea de a submina direct moralul poporului și guvernului ucrainean”

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă